ado7980 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 Ahojte, mam taky, dufam ze mensi problem. Ked rano startujem dam klucik do zapalovania pockam kym nezhasne zhavenie a nastartujem tak mi dva krat blikne kontrolka STOP spolu s kontrolkou ESP a ABS. Potom ked uz je motor tepli tak mi nastartuje bez bliknutia tychto kontroliek. Co to moze byt? Moze to mat nieco spolocne so slabou bateriou? PP mi nehlasi ziadnu chybu a aj motor ide bez problemov. Mam 307 2.0Hdi 79kw s FAP r.v. 2003 Citovat
shark734 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 to je normalny jav...skus startovat az kym ti nezhasnu kontrolky zhavenia, ESP/ABS, AIRBAG...jednoducho povedane BSI kontroluje systemy a ked nastartujes skor ako ich skontroluje tak ti to robi to co ti to robi Citovat
ado7980 Odesláno 28. září 2009 Autor Odesláno 28. září 2009 ved ja vzdy cakam chvilu kym nezhasnu kontrolky a az potom startujem, len ide o to ze to mi robi len rano ked je studeny motor ze mi to dva krat blikne, potom ked startujem mi to uz nerobi a ja startujem vzdy tak isto Citovat
shark734 Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 nevsimaj si to. pokial ti nic nepipa a nenahadzje hlasku tak to neries Citovat
omegascream Odesláno 28. září 2009 Odesláno 28. září 2009 kontrolka STOP pri startovani blikne 2x aj mne, ale teraz neviem ci len pri studenom alebo vzdy...este to odsledujem. Ale tiez uz som sa tu na to pytal, no k nicomu som sa nedopatral Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.