rider... Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 Možná blbej dotaz, ale zajímalo by mě to. Mam 205 1.9Gti z r.87 a chtěl bych si na tyhle doklady dovizt něco mladšího, hezčího...(to je jak když mluvim o ženský...proč ne, je to taky miláček,ale kterej je vetší...to? otázka). Jak mam potom přihlásit to nový auto na ty moje papíry. Co to všechno obnáší atd. Díky za reakce, klíďo i na tu ženskou, ale na mojí mi nešahejte... Citovat
Petano Odesláno 15. srpen 2004 Odesláno 15. srpen 2004 behem poslednich cca 2 mesicu to tady bylo nejmin trikrat tak hledej smudlo Nahore v menu mas vyhledat Citovat
rider... Odesláno 15. srpen 2004 Autor Odesláno 15. srpen 2004 tam jsem jukal,ale byla to spis takova vomačka(myslim u aut starších 8 let). Trošku víc do detailu by se to rozbrat nedalo.Zkuste to někdo;) Citovat
voštík Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 jelikoz jsem mel náhodu, tak jsem se na to taky ptal a na urade mi boban rekl tohle: Privezes auto, namontujes znacky, prijedes na STK, tam ti napisou do zavad, ze nestimuje VIN, pojedes na Odbor dopravy, tam vydaji rozhodnuti o prideleni VINu, pojedes do servisu kde maji raznice (to ti reknou kde) a tam jim zamavas pred xichtem tim ourednim lejstrem a oni bouchaj a razi jak najati Tahleta proceduuuura vyjde pry na 20kc za rozhodnuti + 150 za razbu + STK - takze asi na 500-800kceskych. Jo a na ourad si musis vzit doklad o nabyti karoserie (auta) a pokud je to zvenku tak asi i nejaky dalsi papejry jako treba z celnice (pokud je to jeste v mode ty auta clit nebo o zaplaceni DýPíEjč) me se to zda nadmiru jednodussi nez nejak prevarovat cisla, coz uz ted povazuju za prasecinu, pokud se to nedela i treba s celym dilem, kde je ten VIN, coz ale taky neni zrovna jednoduche) Obcas se da zaslechnout, ze lidi s takovymto uredne pridelenym VINem meli problem na hranicich, hlavne u rakusanu - na tohle mi rekl ourada: no nemci to delaji uplne stejne, tam problemy nebyvaji a jinde je to o tom jak si dotycny dokaze poradit na miste. Pokud si nekdo vyskakuje tak je to jeho problem Docela cool odpoveed, akorat nevim koho myslel tim vyskakovacem, jestli ridice nebo celnika Citovat
oddie Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 No, a na tom odboru dopravně-správních agend ti taky klidně můžou říct (a v 99% to taky udělaj), že si máš přinést potvrzení zastoupení značky, že jsou ty kastle skutečně záměnné. Takže to taky klidně může být: 1.500,- za to potvrzení, 500,- za STK (a 700,- emise), 300,- za ražbu, 20,-Kč za zápis ražby do TP a změnu barvy, a nakonec 100,- za opakovanou STK. Naposledy absolováno před 2 týdny... Citovat
oddie Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 A pokud jde o \"Němce, kteří to dělají stejně\" - nedělají. Oni nemají zapotřebí dělat opičárny s přestavbami, to je česko-slovenské specifikum. V Německu se razí čísla pouze při chybě ve výrobě, či výměně kastle za novou - a na takové auto koukaj dost přes prsty, jak na prašivé. Němci těch ražeb udělaj ročně tak 5 na celý Německo, kdežto u nás se jich udělá 5000 na okres... to je ten rozdíl. Sám mám taková auta doma tři, ale na ježdění za hranice to teda není. Citovat
rider... Odesláno 17. srpen 2004 Autor Odesláno 17. srpen 2004 a je lepší na auto v zahraničí nacvaknout svoje značky a zkusit jet s nim normálně přes čáru a dělat jako by nic a nebo ho hodit na káru a dovízt si ho takhle? Citovat
oddie Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 No jasně, to je ten úplně nejlepší nápad! Bezva způsob, jak ušetřit, dělá to tak dost bláznů. Ale taky znám jednoho, co ho s tím chytli - 1000EUR pokuta a dva dny basa. A záznam u Němců, tehdy to bylo ještě ne-EU, takže zákaz vstupu, každopádně ten záznam tam má doživotně a vždycky na něj při sebemenší blbosti budou koukat přes prsty. Jestli vám za tohle stojí nějaká pitomá stará plečka za pár euro, prosím... Jen poznámka - nechytli jej celníci, ale normální policie. Dost pravděpodovbě na udání, když ho někdo viděl, jak na to ty značky montuje, ale jistě se to neví. Stačil ujet asi 20km... Citovat
Guest marsal Odesláno 18. srpen 2004 Odesláno 18. srpen 2004 jj. Znamemu se to same stalo nedavno, take ho videly jak prehazuje znacky. A jeste platil nemale parkovne nez se vse vyresilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.