mindwipe Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 tu z prveho rocnika (logaritmy, funkcie, derivacie a taketo hluposti) som urobil az na opravnej skuske ( na prvy krat to nevyslo), a teraz mam matematicku logiku (vyroky atd..) co treba? Citovat
hnusoba Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Tak nič, potrebujem nikoho kto vie Matematiku 2 Guláš pivo? Zila halooo Citovat
Zila Odesláno 3. říjen 2009 Autor Odesláno 3. říjen 2009 ja viem delenie /// nikdy nič nikomu lem sam sebe samemu --- Citovat
Zila Odesláno 3. říjen 2009 Autor Odesláno 3. říjen 2009 tak na tuto otasku je tažka odpoved vzhladom k tomu že je jedna osoba stale v sk a to znamena iba jedno [upravil dne 3/10/09 Zila] Citovat
neumahr1 Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Ja by som sa pridal. :super:super:super Citovat
ERIKA Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Vzhladom k tomu že na danej lokalite Hradok prebieha rekonštrukcia ubytovacich priestorov . A dokončenie sa chysta asi až v zimnich mesiacoch sa stava tato akcia potencionalne ,pomerne,minimalne neuskutočnitelna . Cesta iba na jazdenie a večer domou je podla nas naprd . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.