Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,já chtěl bych pneumatiky, aby se moc nesjížděli na suchu??U nás moc sněhu v zimě není a ty Grip 7 se prý dost sjíždí.

Našel sem tyhle,které by znich byly nejlepší??

Barum Polaris nebo FIRESTONE WINTERHAWK nebo DUNLOP Winter Sport 3D

http://www.dobrepneu.cz/zimni-osobni-pneumatiky/195-65-r15-91h-6729/

http://www.dobrepneu.cz/zimni-osobni-pneumatiky/195-65-r15-91t-1836/

Ty Polarisy jsou tam 3 tak nevím,ale které vzít??

Díky

Odesláno

Takze pribudli adepti...

TTTTakzeeee:

ZZZZimniiii:

Good Year UG 7+ 1 bod

GT Champiro radial 1bod

Firestone Winterhawk (hlucne) 1 bod -1 bod za hlucnost

Dunlop Wintersport 2 bod

Michelin alpin a3 2 bod

LLLLetniiii:

Bridgestone Turanza ER 300 (na mokro nic moc) 3 body

Continental Premium contact 2 3 body

Tak zasa neviem...?

[upravil dne 27/9/09 fox111fox]

Odesláno

na zimu bych se asi rozhodoval mezi A3 a Wintersport 3D

Letní bych zkusil ty continentálky.

Velký rozdíl tam určitě nebude, vzhledem k tomu, že nechceš úplné šmejdy.

Odesláno

Takze zatial takto...

ZZZZimniiii:

Good Year UG 7+ 1 bod

GT Champiro radial 1bod

Dunlop Wintersport 3 bod

Michelin alpin a3 2 bod

LLLLetniiii:

Continental Premium contact 2 4 body

Odesláno
Původně zaslal: fox111fox

Takze zatial takto...

ZZZZimniiii:

Good Year UG 7+ 1 bod

GT Champiro radial 1bod

Dunlop Wintersport 3 bod

Michelin alpin a3 2 bod

LLLLetniiii:

Continental Premium contact 2 4 body

A na aky rozmer kolies ich planujes?

R 15 - 195/65 /alu, plech/

R 17 - 205/55 /alu, plech/

Odesláno

Loni jsem taky uvažoval co koupit. Gumy jsem měl vybrány co jsem měl kdysi na 106 a s něma te sedělo špičkově- Dunlop wintersport 3D

Tak jsem koupil 16 protože jsem měl originál poklice a auto trošku líp vypadá něž s 15

15 jsou ale o dost levnější ( 800kč na ks a to je sakra rozdíl)

Levně je vždy pneunet http://www.pneunet.cz/pneu/7667/dunlop-sp-winter-sport-3d-195-65-R-15-91-T-zimni/

Odesláno

Co sa tyka zimnych pneu tak jednoznacne Vam odporucam Continental TS830, viem co hovorim robim veduceho predajcu v najvecsej pneuservisnej sieti na slovensku a testovali sme viacere znacky. S nimi vydes aj tam kde na inych nevydes, a druhe v poradi Dunlop Winter sport 3D. Podla testov sa moc neriad, mnohe testy su skorumpovane a na reci niektorych ludi moc nedaj. Najlepsie je ist na nejaku zasnezenu plochu a skusit vsetky naraz ale to sa podari malo komu. Vazne jednoznacne doporucujem Continentali, nebudes lutovat s jazdnymi vlastnostiami na snehu :super

Odesláno
Původně zaslal: ado7980

Co sa tyka zimnych pneu tak jednoznacne Vam odporucam Continental TS830, viem co hovorim robim veduceho predajcu v najvecsej pneuservisnej sieti na slovensku a testovali sme viacere znacky. S nimi vydes aj tam kde na inych nevydes, a druhe v poradi Dunlop Winter sport 3D. Podla testov sa moc neriad, mnohe testy su skorumpovane a na reci niektorych ludi moc nedaj. Najlepsie je ist na nejaku zasnezenu plochu a skusit vsetky naraz ale to sa podari malo komu. Vazne jednoznacne doporucujem Continentali, nebudes lutovat s jazdnymi vlastnostiami na snehu :super

Tak vedúci predaja v najvačšej pneuservisnej sieti na Slovensku by mohol ovladať gramatiku.:myslim

Odesláno

Ja som kupil Matador MP 59 Nordica 195/65R15 na nete za 1100 sk kus. Neni su zle a to som uz jazdil na vselicom moznom. Je pravda ze tie Matadory su po dvoch rokoch na prd aj ked su neni dostatocne zjazdene...ale toho sa ja bat nemusim...do dvoch rokov su KO.

V zime kupujem Letne , teraz jazdim Michelin Primacy HP , su dobre ,super drzia a dlho vydrzali,ale su uz hlucnejsie ked sa trochu zoderu. Na leto mam jasneho favorita Dunlop SPSport 01, sp9000 alebo Turanza ER 300

[upravil dne 29/9/09 marisw]

Odesláno

No co sa tyka gramatiky tak na tu sa ja mozem z vysoka... Ked ani nasi vladny predstavitelia vid bela bugar... ju neovladaju tak preco by som mal ja??? :D Ja pisem na rychlo a ked sa niekomu nepaci tak ma moze bozat, ze marisw???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...