jiri.wolf Odesláno 27. červenec 2004 Odesláno 27. červenec 2004 Mohl by mi, prosím, někdo vyfotit čidlo teploty oleje (mělo by být zezadu na vaně) a čidlo tlaku oleje na budík (mělo by být vepředu vedle čidla mazání) na Peugeotu 205 GTi? Dodělávali jsme se Zobym nějaká čidla na jeho diesel/GTi bastl a chtěli bychom dodělat i tyhle dvě poslední a nevíme, zda máme správné. Díky. Citovat
lexa Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 :cool:JJ, Zajímá mě to taky.:o:papa:papa Citovat
olda Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 Taky by mě to docela zajímalo,dal jsem si taky budíky z GTI,ale neukazuje mi to tlak a teplotu oleje,ty čidla co tam jsou spínaj jen kontrolky na přehřátí a ztrátu tlaku.A ještě by mě zajímal otáčkoměr,čidlo mám na setrváku a na budíku tři konektory,nevím jak to mám zapojit,projel jsem všechny diskuze,ale konkrétní návod jsem nenašel. Citovat
jiri.wolf Odesláno 29. červenec 2004 Autor Odesláno 29. červenec 2004 Otáčkoměr budeme taky řešit, ale až záhy - musíme nejprve sehnat to čidlo na setrvák. Potom s tím budeme laborovat a určitě na to přijdeme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.