dolly1010 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 OT: Office 2007 je fajn Chce to chvíli si zvykat, ale pak pohodička [upravil dne 21.9. 09 dolly1010] Citovat
BV406 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 jak pise v uvodu sveho postu destiny ... zmeny mi nevadi pokud se s nimi ztotoznim a verim, ze se jedna o zmeny k lepsimu ... na druhou stranu jsem celkem konzervativni clovek, a kdyz si na neco zvyknu, jsem silene nervozni, pokud dojde ke zmene ... posledni priklad: centrum.cz zmenilo svuj portal, ktery mam jako home, nicmene nove centrum mi nepadlo vubec do oka, takze jsem si nastavil jako home puvodni.centrum.cz ... nesmi byt zmena jenom proto, aby byla nejaka zmena ... to nesnasim Citovat
Marcel505 Odesláno 22. září 2009 Autor Odesláno 22. září 2009 Změny jen tak z trucu jsou k ničemu. V tom aukru sice přidali funkce, ale dřív se volilo nahoře, a teď vlevo, tím pádem se toho vedle sebe moc nevejde... Už jsem si zvykl, ale trvalo to a proto moc změny nemám rád... Jde o stránky, které mají být praktické, ne až tak opticky hezké... Totéž autokelly... Už tak zase připravují nový ceník... Takže změny ano, ale k lepšímu... Citovat
godzila.01 Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Změny když jsou k lepšímu bych i vítal s otevřenou náručí,leč se mi za poslední dobu nepovedlo objevit nějakou(net) která by za to stála.... příklad sou katalogy na díly s kterýma dělám celý den v práci.... pořád něco mění a málo kdy je to k lepšímu.... Já se to naučím a přizpůsobím se,ale k čemu mi je to dobré,když mi to zase za chvilku změní Jinak tetko makám na webovkách a to je srandy kopec se to naučit,ještě je to celý ve svahilštině(AJ). Jinak ofisky 2007 mám ve velké oblibě.... Jen je škoda že doma mám 2007 a v práci 2003 :-D Ale to už tak bývá no.... Jinak nový ceník autokelly je komplet tragický,tetko sem na to koukal a nevím co tam s tím,ale asi to taky bude o zvyku,ale oni nám to opět změní.... Změna na aukru byla celkem šok když sem přišel poprvé,ale myslím že to bylo celkem snadné a intuitivní,v tom sem neviděl problém.... A poslední věc je když vám někdo změní uspořádání zboří v katalogu.... Člověk jako já co s tím pracuje si na to zvykne pak přijde nějaký blbec a změní mu to.... Já přijdu pak ráno do práce a chci něco najít a ono je to úplně jinde než bych to hledal.... To by si zasloužilo nakopat do zadku,ale zepředu....:-D Citovat
Mildík Odesláno 22. září 2009 Odesláno 22. září 2009 Ale no tak nestěžujte si, člověk se celý život učí, i když někdy je to :bacha, ale to je život. Řítíme se ku předu, do řiti, mílovými kroky.:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.