Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau všeci mám na vás prozbu, potřebuju poradit jak naměřit a vyříznout do plata díry na vajca nějaký nejjednoduší řešení všechny zkušenosti stím to problémeme vítám Díky za odpovědi

Odesláno

Repráky už máš?Totiž ja ked som kupoval ešte do felície tak som mal pribalený taký náčrt aká diera ma byt(s rozmermi).Ak to máš tak si to vystrihni,prilož to na plato presne tam kde to chceš mat a obkresli trebars kriedou,no a potom už len rezat.Ale v tvojom prípade,kedže viem aké plata su v 207 by som ti odporučal to plato nejak spevnit inak ti tam budu tie vajcia pekne poskakovat:) a to hudobnej kvalite určite neprospeje:papa

Odesláno

díky za rychlou odpověd no budu je mít v neděli ale jsou to ty 6x9 audiobahny.....no určo to tam asi bude ty rozměry jen právě nevím jak to spevnit aby to nevypadalo blbě

Odesláno
Původně zaslal: Mirlly

hm problém je v tom že jsem scháněl nové plato ale nikde nic...nemůžu na žádné narazit no nějak to budu muset vyřešit díky za rady :super

na allergru.pl tam mají plat a plat.. stačí pohledat..

Odesláno

jj to chtělo, ale chtěl jsem na to aby kdyby se mi zlomilo nebo něco když je tam budu dávat a neudrželo je to a tak, abych měl náhradní, která pak třeba vystužím tím čalouněním

Odesláno

hoši tady nikdo plato na 207 neprodává....nebo sem aspon hodte nějakou fotku jak to v tom platu ty vajca vypadaj at mám trochu přehled jak to vypadá...díky moc

Odesláno

cau vseci tak uz ty repra tam mam plato jsem trosku vystuzil a prohýbáse jen trochu takže ještě něco budu muset vymyslet ale jinak paráda.......mám tam vajca od audiobahnu 180W rms a zesák autotek 4 kanál.....hraje to výborně.....hodně mě to překvapilo a spokojenost 100% díky všem za odpovědi na toto téma

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...