Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Odesláno

Podrobný manuál pro práci s Planetem jsem nikde nenašel. Jenom takový základní ohledně instalace a základní obsluhy. Někde ho mám. Jinak to ostatní musí dělat člověk intuitivně a pořádně si rozmyslet co chce dělat a dobře si to přečíst než něco spustí.

Odesláno
Původně zaslal: martinto999

Nemate niekto soft pp2000? môžte ho hodit na net? diki moc :roll

:o:o:o:o:D jsi děláš srandu ne?????? Tady se za to tvrdě platí a někdo to dá jako na net....????:bojim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: martinto999

Nemate niekto soft pp2000? môžte ho hodit na net? diki moc :roll

:o:o:o:o:D jsi děláš srandu ne?????? Tady se za to tvrdě platí a někdo to dá jako na net....????:bojim:bojim

Klídek, všetko je na Webe:D:D:D viď porovnanie čeština - holý biznis a slovenčina do RT3- prachy nie sú všetko:aut:aut:aut Stačí nájsť chlapíka, ktorý sa nesnaží všetko speňažiť:super:super

[upravil dne 29/10/09 patko79]

[upravil dne 29/10/09 patko79]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Jaký klídek....????? a bez interface vám to bude stejně k hovnu.......

neboj keď interface vedeli okopčiť číňania, tak sa schéma určite niekde na nete objaví :myslim

a nemusíš sa hneď urážať, ja som na teba nijak neútočil, len mám na autorské práva iný názor ako Ty :papa

Odesláno

Mě je to úplně jedno....sem uplně v klidu, chtěl bych být ten sebevrah co si dle čínského schématu udělá doma nějaký pochýbný interface a potom ho připojí k autu.....a bude čekat co se stane........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...