jirka407 Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Zdravím, od včerejška platí novela, ve které je možné vyndat z vozu N1 mříž ... Tak jsem se dnes rozhodl, že ji vymontuji a zjistil jsem, že je bohužel upravené kvůli mříži i plato a je vyřezaný kobereček v kufru. Ten kobereček mě ani tak neštve, spíš to plato. U něj jsou originální úchyty (plastové) uřezány a je na něj navrtaná tyč s úchyty jinými, aby mohli být posunuty. Jenomže tím pádem vzniká mezi sedačkami asi 2-3cm mezera... Tak by mě zajímalo, kolik stojí nové plato ... ? Protože ta mezera se mi hodně nelíbí Citovat
Zipík Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Plato na vrakáči víc jak 500 snad za to nebudou chtít...Jinak ta mříž přeci nejde zrušit nebo snad jo?Pokud vím musí se to změnit v techničáku:myslim [upravil dne 16.9.09 Zipík] Citovat
jirka407 Odesláno 16. září 2009 Autor Odesláno 16. září 2009 No ani bych za to víc jak 500 nedal ... I když, možný je všechno, kolik za něj budou chtít, ale asi se nejdřív zeptám informativně u Peugeota. Mříž se může od včerejšího dne vymontovat, avšak vozidlo zůstane pořád evidováno jako N1. Například u Fabie přestavba na N1 vyrušila jedno místo, takže byla čtyřmístná. Nyní můžeš vyndat mříž, ale stejně pořád to auto bude čtyřmístné... Více info tady: http://auto.idnes.cz/konec-mrizek-za-tyden-ji-muzete-vymontovat-z-auta-fvn-/automoto.asp?c=A090908_143826_automoto_fdv Původně zaslal: Zipík Plato na vrakáči víc jak 500 snad za to nebudou chtít...Jinak ta mříž přeci nejde zrušit nebo snad jo?Pokud vím musí se to změnit v techničáku:myslim [upravil dne 16.9.09 Zipík] Citovat
Zipík Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Aha tak potom nevím proč dělali na technické problémy a chtěli tu mříž mít namontovanou:(Jedná se tedy o transportera a bylo to v době asi tak před měsícem.Je pravda, že to v té doě ještě neplatilo ale už se 100% vědělo, že to budou rušit:( Citovat
pkr Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Orig. plato na SW dle servisboxu : obj.č. 8342 EW - 7.500,-Kč s DPH:blicismajlik Citovat
.mycTD Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 obavam se, ze ceny stoupnou i na vrakacich ;-) Citovat
Medvěd Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Vzhledem k tomu, že určitě nejsi jediný kdo mříž díky novému zákonu odstranil a také se ta mezera určitě nelíbí více lidem, je tu reálný předpoklad, že cena vrakáči násobně vzroste. Takže bych je velice rychle (než se ostatní proberou) obvolal a v případě, že cena plata už bude našponovaná, jezdil bych odhadem půl roku s tou ošklivou škvírou - během toho půl roku by už mohla hlavní vlna zájmu odeznít a cena pak samozřejmě klesne. P.S. I když \"samozřejmě\" - vím, že třeba na 405ku BREAK se plato do kufru shánělo hodně špatně protože spousta starých aut měla plata různě rozlámaná nebo je neměla vůbec a tak, pokud nový majitel chtěl mít kufr krytý musel si připravit cca 3000,- Kč, levněji se plato sehnat cca před 4mi roky nedalo. [upravil dne 16/9/2009 Medvěd] Citovat
jirka407 Odesláno 17. září 2009 Autor Odesláno 17. září 2009 Cože??? To snad nééé! I litr by mi připadal pomalu dost ... To je síla, za takovou kravinu, která může při výrobě stát tak 200.-Kč takový nehorázný peníze ... blicismajlik:blicismajlik Původně zaslal: pkr Orig. plato na SW dle servisboxu : obj.č. 8342 EW - 7.500,-Kč s DPH:blicismajlik : Citovat
brasil Odesláno 17. září 2009 Odesláno 17. září 2009 za pěto to nebude. sháněl jsem bráchovi na 306 a pod trojku to nešlo Citovat
alihen Odesláno 20. září 2009 Odesláno 20. září 2009 trochu som ich cekol na bazaroch... ceny cca od 70 do 100 EURO zalezi od farby a stavu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.