Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, od včerejška platí novela, ve které je možné vyndat z vozu N1 mříž ... Tak jsem se dnes rozhodl, že ji vymontuji a zjistil jsem, že je bohužel upravené kvůli mříži i plato a je vyřezaný kobereček v kufru. Ten kobereček mě ani tak neštve, spíš to plato. U něj jsou originální úchyty (plastové) uřezány a je na něj navrtaná tyč s úchyty jinými, aby mohli být posunuty. Jenomže tím pádem vzniká mezi sedačkami asi 2-3cm mezera... Tak by mě zajímalo, kolik stojí nové plato ... ? Protože ta mezera se mi hodně nelíbí :roll

Odesláno

Plato na vrakáči víc jak 500 snad za to nebudou chtít...Jinak ta mříž přeci nejde zrušit nebo snad jo?Pokud vím musí se to změnit v techničáku:myslim

[upravil dne 16.9.09 Zipík]

Odesláno

No ani bych za to víc jak 500 nedal ... I když, možný je všechno, kolik za něj budou chtít, ale asi se nejdřív zeptám informativně u Peugeota. Mříž se může od včerejšího dne vymontovat, avšak vozidlo zůstane pořád evidováno jako N1. Například u Fabie přestavba na N1 vyrušila jedno místo, takže byla čtyřmístná. Nyní můžeš vyndat mříž, ale stejně pořád to auto bude čtyřmístné... Více info tady: http://auto.idnes.cz/konec-mrizek-za-tyden-ji-muzete-vymontovat-z-auta-fvn-/automoto.asp?c=A090908_143826_automoto_fdv

Původně zaslal: Zipík

Plato na vrakáči víc jak 500 snad za to nebudou chtít...Jinak ta mříž přeci nejde zrušit nebo snad jo?Pokud vím musí se to změnit v techničáku:myslim

[upravil dne 16.9.09 Zipík]

Odesláno

Aha tak potom nevím proč dělali na technické problémy a chtěli tu mříž mít namontovanou:(Jedná se tedy o transportera a bylo to v době asi tak před měsícem.Je pravda, že to v té doě ještě neplatilo ale už se 100% vědělo, že to budou rušit:(

Odesláno

Vzhledem k tomu, že určitě nejsi jediný kdo mříž díky novému zákonu odstranil a také se ta mezera určitě nelíbí více lidem, je tu reálný předpoklad, že cena vrakáči násobně vzroste. Takže bych je velice rychle (než se ostatní proberou) obvolal a v případě, že cena plata už bude našponovaná, jezdil bych odhadem půl roku s tou ošklivou škvírou - během toho půl roku by už mohla hlavní vlna zájmu odeznít a cena pak samozřejmě klesne.

P.S.

I když \"samozřejmě\" - vím, že třeba na 405ku BREAK se plato do kufru shánělo hodně špatně protože spousta starých aut měla plata různě rozlámaná nebo je neměla vůbec a tak, pokud nový majitel chtěl mít kufr krytý musel si připravit cca 3000,- Kč, levněji se plato sehnat cca před 4mi roky nedalo.

[upravil dne 16/9/2009 Medvěd]

Odesláno

Cože??? To snad nééé! I litr by mi připadal pomalu dost ... To je síla, za takovou kravinu, která může při výrobě stát tak 200.-Kč takový nehorázný peníze ... :( blicismajlik:blicismajlik

Původně zaslal: pkr

Orig. plato na SW dle servisboxu : obj.č. 8342 EW - 7.500,-Kč s DPH:blicismajlik

:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...