Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Igor

nemáte někdo původní český ceník/specifikaci/katalog (prospekt) modelů a příslušenství 807ky z roku 2004 (červen-srpen)?

dík

Ahoj, nejstarší jsem našel katalog (prospekt) 10/2006.

Co přesně potřebuješ.Na peugeot.cz jsou všechny informace od začátku výroby 807ky.....

Odesláno

Manuály to jo, ty na webu Peugeotu jsou, ale já bych chtěl takový ten list (ceník a tehnické parametry), který je u prodejců a který popisuje jednotlivé výbavy a jejich obsah plus ceny a možné příslušenství.; a pokud by měl někdo i katalog, to by byl bonus

vše z období cca červen-srpen 2004, mám auto uvedené do provozu v říjnu 2004 ale je to výroba červen 2004

Odesláno

dík, teď ještě jak byly značeny jednotlivé verze (škoda, že nikdo nemá ten přehled od prodejců, několik stránek se vším)

v katalogu se mluví jen o verzi ST a pak podle látek/čalounění Family/Executive/Premium

dík

Odesláno
Původně zaslal: Igor

dík, teď ještě jak byly značeny jednotlivé verze (škoda, že nikdo nemá ten přehled od prodejců, několik stránek se vším)

v katalogu se mluví jen o verzi ST a pak podle látek/čalounění Family/Executive/Premium

dík

Boli len dve verzie SR a ST

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...