Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Panove mechanici, jakou pouzivate brusnou pastu na zabrusovani sedel ventilu? Mate nekdo nejakou konkretni znacku a hrubost?

Pochybuju, ze silichromem by to bylo idealni, rekl bych ze je dost hrubeho zrna :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já to nedělal ale kamarád vyhrožoval,že je na to nejlepší brusná pasta od fa Simoniz.Prej dělaj různý hrubosti.

Odesláno

V balení, které jsem kdysi kupoval byly dvě pasty, jemná a hrubá. Pasta je přímo pro zabrušování ventilů. Název nevím, musel bych ji pohledat jestli by jsi chtěl vědět jak se jmenuje. :cool:

Odesláno

[My máme zn. Teroson, je to 100ml balení, kdy z jedné strany plechovky je hrubší a z druhé jemnější zrno. Ale pasta stojí obecně 500 Kč, takže na jedny ventily bych si šel někde půjčit včetně tyček na držení ventilů, gumová hadička je pakárna.

Odesláno

No ty vole! To by bylo ideal, ale dneska jsem totalne rozebral palubovku, takze az pozdeji, mozna po vikendu. Mel bych to zplacat do pristiho vikendu, bo pak uz na to nebude cas :(

Rebik: gumovou hadickou to asi opravdu bude pakarna... Shanim usilovne prisavku :) Ta cena je opravdu drsna :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...