voštík Odesláno 25. červenec 2004 Odesláno 25. červenec 2004 Panove mechanici, jakou pouzivate brusnou pastu na zabrusovani sedel ventilu? Mate nekdo nejakou konkretni znacku a hrubost? Pochybuju, ze silichromem by to bylo idealni, rekl bych ze je dost hrubeho zrna Citovat
Majkl Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Já to nedělal ale kamarád vyhrožoval,že je na to nejlepší brusná pasta od fa Simoniz.Prej dělaj různý hrubosti. Citovat
voštík Odesláno 2. srpen 2004 Autor Odesláno 2. srpen 2004 njn, ale jakou hrubost (jemnost) na ventily? Citovat
Majkl Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Jó brácho tak to ti bude muset poradit někdo jinej,protože kamaráda jsem dva roky neviděl.Bohužel! Citovat
Karel Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 V balení, které jsem kdysi kupoval byly dvě pasty, jemná a hrubá. Pasta je přímo pro zabrušování ventilů. Název nevím, musel bych ji pohledat jestli by jsi chtěl vědět jak se jmenuje. Citovat
voštík Odesláno 3. srpen 2004 Autor Odesláno 3. srpen 2004 Karel: no jo, to bys byl moc hodnej Citovat
Karel Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Tak jsem to našel. Na piksli je napsáno pouze \"Zabrušovací pasta jemná a hrubá\", postup zabrušování a cena 2,30 http://www.lob-uhlir.cz/katleft.htm Citovat
Rebik Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 [My máme zn. Teroson, je to 100ml balení, kdy z jedné strany plechovky je hrubší a z druhé jemnější zrno. Ale pasta stojí obecně 500 Kč, takže na jedny ventily bych si šel někde půjčit včetně tyček na držení ventilů, gumová hadička je pakárna. Citovat
Karel Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Voštík pokud by jsi nemohl sehnat tak ti ji můžu půjčit, jsem trochu blíže. Citovat
voštík Odesláno 4. srpen 2004 Autor Odesláno 4. srpen 2004 No ty vole! To by bylo ideal, ale dneska jsem totalne rozebral palubovku, takze az pozdeji, mozna po vikendu. Mel bych to zplacat do pristiho vikendu, bo pak uz na to nebude cas Rebik: gumovou hadickou to asi opravdu bude pakarna... Shanim usilovne prisavku Ta cena je opravdu drsna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.