Dakaros Odesláno 13. září 2009 Odesláno 13. září 2009 Ahoj lidi, tak opět řešim dokonalost autíčka, který jsem si pořídil a mam problém s centrálem spolujezdcových dveří- nefunguje! Pokud zevnitř manuálně zatlačim zámek na spolujezdcových dveřích, ostatní dveře se zavřou i otevřou, ale centrálem a z manuálně z místa řidiče prostě spolujezdcovi dveže neejdou. Nemáte někdo tušení, čím by to mohlo být? Popřípadě, jak se dají rozdělat dveře, abych se k tomu motorku dostal? Díky moc:myslim Citovat
wooody Odesláno 13. září 2009 Odesláno 13. září 2009 zlomený kabílky v průchodce ve dveřích.......... velmi častá závada u 306 Citovat
Dakaros Odesláno 13. září 2009 Autor Odesláno 13. září 2009 díky, už jsem ten příspěvek našel:-) takže děkuji mooc!!! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. září 2009 Odesláno 13. září 2009 Mam takovyho tucha, ze tohle nebude kablik Mam to same, a pritom i v navodech muzes videt, ze prechodku mam uplne novou Mne robi presne tohle, u vodica. Este to dolnim, ze ked mas zamknute auta, a zmagnes infra central, tak sa otvori vsetko okrem spolujazdcovych dveri. A potm ked zamknes, tak je vsetko zamknute Tym padom je zamek v haji ... Aj to je jak Pe.Tr povedal, casta zavada 306 tky ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.