Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Zkusenosti.Koupen peugeot 806,2,1td,kolisani volnobehu-dlouho jsem resil az nakonec pry cidlo v hlave motoru z boku-nejaky spojeni s ohrivanim vody-spojeni k ridici jednotce.Jenze protoze jsem zkousel vse mozne i nemozne a odpojoval a zapojoval vse na motoru.Pak jsem cidlo v hlave odpojil a volnobeh ihned bezel normalne,pak jsem zkousel i stekr klemovat .No a ted zacal obcas svitit blesk a v tu chvili auto nejede a bezi jen na 1300otacek.Jedine co pomuze vypnout motor a po chvilce zapnout a auto jede normalne.Nekdy se to stane behem hodiny 5krat,nekdy cely den ne.Na diagnostice jsem byl v SRN BOSCH Dienst za 20euro,ale napsal mi jen problem v napetovem okruhu-tzn,ze nekde v nabijeni,nebo v pripojeni kostry muze byt chyba.Problem je v tom,ze jsem uz vse kontroloval a uz nevim co stim.Jinak auto jede jako svina-kdyz je vse ok.Muj nazor je,ze si myslim,ze to ma neco spolecneho s teplotou venku.Budu rad za kazdou radu a napad.Mooc dik.Jan

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Mam podobnej problem u P406 2.1TD. Sice kolisani volnobehu neni,ale auto mi z nicehoz nic chcipne. Prubeh je ten,ze jedu na 2-3-4 a je to v tahu a najednou se rozsviti kontrolka diag. a chcipne to. Pokud zastartuju aniz bych uplne vypnul klicek,tak to nenaskoci. Pokud ho uplne vypnu,tak to chytne normalne,ale nezhavi to! A dnes rano mi to udelalo a vsimnul jsem si,ze kontrolka paliva slitla na nulu.Byl jsme na diag. a nic nenasli. Tak nevim co s tim. Uz ale vim,co delat pokud se to stane. Protoze mi to uz 3x udelalo na krizovatce a v kolone. Jinak celkove uz mockrat.Ale mam pech ze pokud to udela,tak neni nikde po ruce diag. Jo a jeste neco. Pri startovani mi nekdy vylitnou otacky a padnou a chcipne to.

Odesláno

No ja mam taky problem,ze auto ide,normalne taha,ale stale to cuka. Za jazdy,na volnobeh,stale. Vykon ma.Hlavne vo vyssich otackach svieti kontrolka. Tiez mi to parkrat zdochlo za jazdy,stacilo znova nastartovat a islo to dalej. Diagnostika pise Prietokovy okruh. Vycistil som nadrz a na chvilu sa to polepsilo. V sobotu som tankoval na mensej CS a problem bol s5. Tipujem to na nekvalitnu naftu,ale na druhu stranu,na fritak to kasle akurat za studena,ked sa zohreje,je to ok. Teraz to chodi zle za tepla aj za studena,ale obcas to ide aj normalne. Nikto s tym nepomohol.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...