Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

VOLBY-nevolby-anketa  

1. 1. VOLBY-nevolby-anketa

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Mildík: Kde jsi to vyčetl?

Kurt: Nechápu to možná proto, že nejsem simulant a narozdíl od ********* dbám na svoje zdraví a to v největší možné míře. Jediný doktor, kterého navštěvuji je zubař-dvakrát do roka, nemocný jednoduše nejsem. Proč to není uděláno ještě trochu inteligentněji? Co takhle zavést poplatky dle míry péče o vlastní zdraví? Takhle jsou na tom biti všichni bez rozdílu i přesto, že si někteří vědomě ničí zdraví kouřením, braním drog a podobnými svinstvy. Já vím, jsem naivní... :(:roll

Odesláno

Byl to návrh jedný strany, já nad tim kroutil hlavou, takže ani nevim jaký.:myslim Jinak mám zelenej zákal, takže musim k doktoru každejch čtvrt roku, ale ty tři pětky mi nevaděj, jelikož dřív jsem v čekárně čekal hodiny a teď to jde jak po másle. Akorát by mě zajímalo, kde ty prachy končej?:roll

Odesláno

ty prachy ve vysledku spolkne stejne byrokracie s nimi spojena... nebo minimalne jejich vetsi cast. jenze to opravdu funguje, lidi si najednou nenechavali predepisovat leky do zasoby, atd... a pote, co doktor Rath nechal z penez kraje proplacet tyto poplatky v krajskych lekarnach, najednou tam jezdili duchodci az ze sudet...

to, ze zdravotnictvi reformu potrebuje jako sul se vice ci mene nahlas a verejne rika uz deset let, ale ve skutecnosti je pro politiky nezadouci s tim neco delat, protoze tenhle bordel nakonec vsem vyhovuje.

BV406: mozna jsem naivni, coz nic nemeni na tom ze par majitelu takovych domu znam, po letech ziskali zpet sve domy, ovsem radne zdevastovane a zregulovane. a protoze s regulovanymi najemniky vlastne nic delat nejde, tak holt ty penize musi prijit odjinud. Stat rozdil nedoplati, takze zbyva tech par bytu, ktere byly volne, a tech par, kde bydleli lide co prijali penize za to, ze se z jeho (!!!!) domu vystehuji...

Nehlede na to, ze regulovane najemne jako takove by jeste kousnuli, ale dalsi fakt, ktery se s tim poji je to ze najemni smlouva prechazi v pripade umrti na dalsi osoby v byte bydlici, takze je to vlastne s nami na vecne casy a nikdy jinak...

Mimochodem, ty veris obhajcum regulovaneho najemneho, ze jim opravdu jde o tech par starenek, ktere jeste dozivaji v regulovanych najmech, aby se nemusely stehovat? Zejmena pote, co ti nejvetsi obhajci v regulovanem najmu bydli? Tomu se v obchodnich spolecnostech rika stret zajmu, a takto \"objektivni\" lide se treba neucastni hlasovani o nekterych vecech...

A posledni vec, porad se tu resi regulovane najemne, jak je strasne kdyz se ma zvysit o tricet procent (protoze se XX let nedelo nic, tak proto je to najednou tolik). Schvalne, o kolik stoupnuly provozni naklady na byt za srovnatelnou dobu? Elektrina, plyn, teplo, vodne, stocne.. hmmm?

Odesláno

Je pravda, že věci okolo nájemnýho, se řeší již značně dlouho, ale takovejch věcí jsou tu mraky. Mám pocit, že to tu stejně nikdo nedá dohromady, on i systém voleb mi připadá divnej, ale to je můj názor.

Odesláno

už ně to s..e, jsem ID od roku 1996 nyní beru 10215Kč a přidání všem důchodcům je bordel ať přidají je n těm kteří mají do 9900 ty DVĚ stovky a né přidávat všem i těm co mají 30 000 a výš

Pablb je prostě d.... a a láká jen voliče důchodce atd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...