Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím můžete mi někdo poradit kvalitní ale zárověň levný alarm? Prostě nějakej s dobrým poměrem kvalita/cena. Podmínka je používat origo dálku. Na 106.

Díky

Odesláno

chápu, ale když vidíš jak přes noc v ulici zmizí 4 auta za 2 měsíce...tak to asi není dobrý a když to auto hledáš hodně dlouho, vrazíš do něj prachy atd. a zmizí ti jen kvuli blbym 1500 korunam co si do toho nechtěl dát...

Odesláno

zkus od jablotronu, můžeš si to myslím koupit i jako stavebnici a sám si to tam dát.

já osobně mám CA-320, klasický zabezpečení vlezů + pohyb v interiéru a náklonový senzor...

Pro mě to zbytečný rozhodně nebylo, auto předtím bylo jako \"nahý\", alespoň se mi líp spí a kdejakýho blbečka, kterej by to chtěl jen tak zkusit to alespoň odradí... no ale když to někdo bude chtít ukrást, tak to ukradne, že....

jen nevím jak moc půjde abys mohl používát origo dálkáč, alarmy mívají vlastní ovládání s plovoucím kódem...

Odesláno

ja ten jablotron mam taky a celkem pohoda jen mam obyč klíč a dálkové zvlášť... nebo napiš tady na foru Kujonovi ten si tam montoval nějakej radio alarm nebbo co...

[upravil dne 12.9.2009 Lentilka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...