Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No stým posúvaním je to trochu ťažšie lebo si už pár ludí zafixovalo tento termín a už nejde len o mna.

dalsia vec počasie,čím neskôr tým zimšie a pride dosť fajčiarov

ty povieš tyžden za další tyžden sa niekto ozve že keby sa to posunulo tak by prišiel a nakoniec budeme len posuvať a nestretneme sa nikdy.

skus prísť ak sa ti nepodarí tak určite sme neskončili možno sa niekto pridá a tiež niečo ukuje

Odesláno

No stým posúvaním je to trochu ťažšie lebo si už pár ludí zafixovalo tento termín a už nejde len o mna.

dalsia vec počasie,čím neskôr tým zimšie a pride dosť fajčiarov

ty povieš tyžden za další tyžden sa niekto ozve že keby sa to posunulo tak by prišiel a nakoniec budeme len posuvať a nestretneme sa nikdy.

skus prísť ak sa ti nepodarí tak určite sme neskončili možno sa niekto pridá a tiež niečo ukuje

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

To sa mi len zda ? Alebo chces ist s kosic ? Tomu neveriiim :D

Tiež sa mi nezdá že by niketo bol ochotný prísť s Košíc ale ak áno tak nás nielen poteší ale som ochotný mu na spiatočnú cestu pribaliť fľašku Cabernetu.

Odesláno

no ale ked z Košic tak možu prisť aj viacerý jedným autom aj ked každý sa chce pochváliť určite to nieje posledný zraz,minizraz alebo minizrazik

Odesláno

noo :D:Dide oto že ja momentálne robím v Ba takže Báhoň mam zarohom ako sa hovorí:)...no len dufam že budem mať auto lebo už mesiac naňom nejazdím kvoli mojej drbnutej poisťovni lebo oni tam majú času asi po kkot...alebo ešte dovolenkujú:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha....poradím vám nikdy s axou neuzatvárajte poistku...strašná poisťovna..naj je alianz:)

Odesláno

Ja mam na 5 dverach nalepku, Pastorek bude mať asi zástavku ale tych nalepiek bude asi viac.

inač ja byvam hned oproti pizzerke

maš SZ

[upravil dne 19/9/09 Durko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...