ozzy56 Odesláno 15. září 2009 Odesláno 15. září 2009 Původně zaslal: Aluška Někteří kamioňáci jsou jak praštění kladivem, nestačila jsem se divit, když jsem z autobusu koukala do kamiónu a řidič si vesele četl knížku, kterou měl položenou na volantu . přesně toto se mi stalo v severní Itálii, nikdy nezapomenu:roker Citovat
destiny Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 U Audi jsem měl DVD a TV taky odblokované, aby fungovalo za jízdy. Do pražských ranních zácp je to výborný. Na dálnici bych si to nedovolil. Vždy jsem ráno v zácpě sledoval snídani s Novou a cesta rychleji utíkala. Citovat
Bedeka Odesláno 18. září 2009 Autor Odesláno 18. září 2009 Hehe koukam ze mi odpovedeli 2 lidi z 21 odpovedi jinak chci to pro moji pritelkyni, bo bydlim ve Svycarsku a jezdime nekolik hodin do Cech, takze asi tak, me osobne tam ta TV nezajima... Jinak k tomu doporuceni na nejake 2din radio misto eononu nikdo? Citovat
ozzy56 Odesláno 19. září 2009 Odesláno 19. září 2009 Původně zaslal: Bedeka Hehe koukam ze mi odpovedeli 2 lidi z 21 odpovedi jinak chci to pro moji pritelkyni, bo bydlim ve Svycarsku a jezdime nekolik hodin do Cech, takze asi tak, me osobne tam ta TV nezajima... :DA cos čekal ??? Tady je tazatelův dotaz důvodem k rozjetí debaty o něčem úplně jiném...:D:papa Citovat
zidacekkk Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 Rozhodně doporučuju nákup přes e-bay nařč 2din pioneer nebo alpine ( cena cca se vším kolem 10k). Ty čínské mrdk... typu eonen nebo jak to je bych nedoporučil ani nepříteli. Citovat
zidacekkk Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 doplněno: např toto http://cgi.ebay.com/New-Pioneer-AVH-P3100DVD-5-8-LCD-Touch-DVD-InDash-2DIN_W0QQitemZ390091712218QQcmdZViewItemQQptZCar_Video_Navigation?hash=item5ad34726da&_trksid=p3286.c0.m14 nevím jak je kurz ale počítám nákup 6 500,- + CLO cca 2 000 ,- + poštovní je kolem 1 500 ( už si to nepamatuju). Tohle zrovna neposílají do EU, ale když budeš hledat rozhodně najdeš Citovat
hudy Odesláno 27. září 2009 Odesláno 27. září 2009 to uz se ten stejny typ da koupit treba tady za stejny penize. http://www.soundshop.cz/1706-pioneer-avh-3100dvd.html Citovat
Rejty Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Původně zaslal: Aluška Někteří kamioňáci jsou jak praštění kladivem, nestačila jsem se divit, když jsem z autobusu koukala do kamiónu a řidič si vesele četl knížku, kterou měl položenou na volantu . ja si kolikrat v kamionu na dalnici precetl celou mladou frontu:-D aco tam mas delat kdyz je tam nude...kamion ma automat a tempomat..to je pak fakt o vymysleni picovin.....je to sice debilovina ale je to tak..... Citovat
Aluška Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Původně zaslal: Rejty ja si kolikrat v kamionu na dalnici precetl celou mladou frontu:-D aco tam mas delat kdyz je tam nude...kamion ma automat a tempomat..to je pak fakt o vymysleni picovin.....je to sice debilovina ale je to tak..... No chápu, že je to nuda, ale čtění při jízdě , si máš třeba zpívat . Pak se není čemu divit, že kamioňáci bouraj, do něčeho se začtou a ejhle dobrzdit nestihnou.... Citovat
Sasula Odesláno 6. říjen 2009 Odesláno 6. říjen 2009 Odblokovani je celem jednoduchy, jelikoz ten kabel na rucku staci pripojit na kostru stejne to je jen spinana kostra. delal jsem si to sam na pioneera a v pohode to funguje uz v 2 aute. takze -kablik k rucce(vetsinou svetle zeleny) pripojit na (-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.