Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Někteří kamioňáci jsou jak praštění kladivem, nestačila jsem se divit, když jsem z autobusu koukala do kamiónu a řidič si vesele četl knížku, kterou měl položenou na volantu :o .

přesně toto se mi stalo v severní Itálii, nikdy nezapomenu:roker

Odesláno

U Audi jsem měl DVD a TV taky odblokované, aby fungovalo za jízdy. Do pražských ranních zácp je to výborný. Na dálnici bych si to nedovolil. Vždy jsem ráno v zácpě sledoval snídani s Novou a cesta rychleji utíkala.

Odesláno

Hehe koukam ze mi odpovedeli 2 lidi z 21 odpovedi :D jinak chci to pro moji pritelkyni, bo bydlim ve Svycarsku a jezdime nekolik hodin do Cech, takze asi tak, me osobne tam ta TV nezajima...

Jinak k tomu doporuceni na nejake 2din radio misto eononu nikdo? :roll

Odesláno
Původně zaslal: Bedeka

Hehe koukam ze mi odpovedeli 2 lidi z 21 odpovedi :D jinak chci to pro moji pritelkyni, bo bydlim ve Svycarsku a jezdime nekolik hodin do Cech, takze asi tak, me osobne tam ta TV nezajima...

:DA cos čekal ??? Tady je tazatelův dotaz důvodem k rozjetí debaty o něčem úplně jiném...:D:D:papa

Odesláno

Rozhodně doporučuju nákup přes e-bay nařč 2din pioneer nebo alpine ( cena cca se vším kolem 10k). Ty čínské mrdk... typu eonen nebo jak to je bych nedoporučil ani nepříteli.

Odesláno

doplněno: např toto http://cgi.ebay.com/New-Pioneer-AVH-P3100DVD-5-8-LCD-Touch-DVD-InDash-2DIN_W0QQitemZ390091712218QQcmdZViewItemQQptZCar_Video_Navigation?hash=item5ad34726da&_trksid=p3286.c0.m14

nevím jak je kurz ale počítám nákup 6 500,- + CLO cca 2 000 ,- + poštovní je kolem 1 500 ( už si to nepamatuju).

Tohle zrovna neposílají do EU, ale když budeš hledat rozhodně najdeš :)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Někteří kamioňáci jsou jak praštění kladivem, nestačila jsem se divit, když jsem z autobusu koukala do kamiónu a řidič si vesele četl knížku, kterou měl položenou na volantu :o .

ja si kolikrat v kamionu na dalnici precetl celou mladou frontu:-D aco tam mas delat kdyz je tam nude...kamion ma automat a tempomat..to je pak fakt o vymysleni picovin.....je to sice debilovina ale je to tak.....:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

ja si kolikrat v kamionu na dalnici precetl celou mladou frontu:-D aco tam mas delat kdyz je tam nude...kamion ma automat a tempomat..to je pak fakt o vymysleni picovin.....je to sice debilovina ale je to tak.....:myslim

No chápu, že je to nuda, ale čtění při jízdě :nevim, si máš třeba zpívat :P . Pak se není čemu divit, že kamioňáci bouraj, do něčeho se začtou a ejhle dobrzdit nestihnou....

Odesláno

Odblokovani je celem jednoduchy, jelikoz ten kabel na rucku staci pripojit na kostru stejne to je jen spinana kostra. delal jsem si to sam na pioneera a v pohode to funguje uz v 2 aute.

takze

-kablik k rucce(vetsinou svetle zeleny) pripojit na (-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...