Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jo ale to je obrázek zadních kotoučů bez ložiska a s ložiskem. Ale ty s ložiskem by se ještě měly dělit na dva druhy rozměru ložiska......toto se zjistí dle VIN vozu.....

Odesláno

podle VIN mu hodí brzdový system Bosch a TRW-Bosch je jenom 25mm a TRW je 25 a 30 mm když kouknu tak jsou tam stejné kotouče a hlavně je tam popis viz A ;) což je 25mm

wwww.jpg

snad se nepletu-ještě jsem reklamaci ohledně rady neměl-snad nebudeš první;):papa

[upravil dne 18/10/13 21:00 od Gabriel 307]

Odesláno

Gabriel ale podla vsetkeho sa objednava kotuc podla oem kodu a to je v mojom pripade 424932 a to potom vychadza na 30... vysvetlis mi to ? :D ale ked malo auto prve tak to bolo 25 teda aspon myslim :D....zajtra mi pridu kotuce tak uvidime :D su objednane podla oem kodu tak som zvedavy

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

zdar chlapí......nenechával jste si někdo zadní kotouče s ložiskem stáčet...??? najeto 150 tis.km.

Přední(origo z výroby) mám KO mají 1mm hranu tak půjdou vyměnit....ale zadní (origo z výroby) jsou tloušťkou OK ale jsou na ploše nepravidelně orezlé a destičky (3mm)brzdí na ploše tak 60-60%......tak přemýšlím o stočení a nových destičkách.

Přeci jenom nové zadní kotouče s ložiskem vyjdou na 3500-4000 litříky...:o:o

• O 7 měsíců později...
Odesláno

celda 1970!

Ja som si ich nechal stočiť,ale boli tenké a zvlnili sa!Origo maju myslim 7-8 mm,a zostali 5mm po osustruženi.Boli ako žiletky.Keď sa nechceš zabiť na aute tak kašli na to!Zbytočne vyhodené peniaze!

Odesláno

Tak jsem včera rozebral jednu stranu levou zadní a zjistil jsem, že nehučí ložiska jak jsem se domníval ale zůstává vyset váleček ve třmenu, totálně zrezatělý a prachovka na šrot a když zůstal vyset a tlačil na destičky tak to hučelo, chtěl bych se zeptat jestli někde je návod na demontáž válečku a výměna, jestli je váleček jen nasazený nebo našroubovaný a podobně, koupím opravnou sadu a vyměním ale zatím nevím jak... Děkuji za pomoc a Informace... :blablabla

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...