Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tomik1987

... a to mam toto odrezať?? nejako?? či ako sa to dá dať dole??

Po očistení od hrdze a farby zbadýš ako je to vytvarované a nabodované. Stačí tie bodové zvary odsekať alebo odvrtať. Sú na to špeciálne vrtáky čo vyzerajú ako do dreva.

Odesláno

to by asi nemel bejt problem sundat když byla repasovaná ted nevym přesne ale myslim že drží na 6 šroubech ale jestly ti tam pude ze staršího modelu to fatk netuší třeba jo

Odesláno

no čo sa týka toho nosníka. nedá sa ziskať. v dobrom stave. aj zo staršieho auta?? a zhánam predne čelné sklo new. bez chybičky neviete o niečom za nejaku super cenu???

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

a nedá sa to niekde zistiť??? ale na predok brzdy kotúčove by mali isť bez problémov nie??

Také tam určite máš.

no jasné to viem že tam mám :D:D len presne ako spomenul kolega mal som na myslí kotúče z mi16 alebo nejaké športove
Odesláno

tak zistil som že naprava by mala pasovať. len brzdový valec je tam s abskom. dá sa to urobiť nejako na pôvodný brzdový valec čo má verzia GR??? alebo tam treba dať nejaký obmedzovač tlaku?? a tak?? hmm..???viete niekto?

Odesláno

ahojte maniaci. ja len otazočku. tento motor. čo vidíte na fotkách to by mal byť presne ten istý čo majú new modely Mi16 však???

Ano to je přesně on. Ještě se podívej na štítek která je to verze. Byly dvě. Silnější RFY - 112kW a malinko slabší RFT - 110kW. Jakej je v těch motorech rozdíl ale dodnes nevím.
  • O 2 týdny později...
Odesláno

tak po mesiaci trápenia som tie zadné šrouby čo sú pri strede auta čo držia sedačku flexou odstránil už ma to nebavilo. sa stále s tým zabavať.teraz ešte vymyslieť ako dostať tie zbytky z tade. viete poradiť niečo??

• O 2 týdny později...
Odesláno

čawte mam otazku zhanam nejaku diagnostiku na peugeoty. ale aby to fičalo aj na 405ťkách. viete o niečom dobrom?? a pomerne za primeranú cenu?? =))

Diagnostika na 405?...max vyčteš chybový kod z řj motoru či ABS....nesmysl shanět diagnostiku,,,stejne tak to budde nějaky dnes už prakticky nesehnatelný tester co akorat vypisuje chybový kody...

použij klasicky zpusob metodou vyblikaní...bud pomocí kabelu a kontrolky K na palubce nebo pomocí žárovky....;)

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak zdravím tak mám už napravu. čelné sklo aj narazníky. chcem sa popýtať. kto tu menil nápravu mi16 na normálny model?? čo sa týka tých tlakov. treba tam nejaký obmedzovač?alebo ako ste to robili??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...