Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

9.sraz na okruhu  

1. 1. 9.sraz na okruhu

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Predpokladam ze kazdy chtete aby neco takoveho probehlo ;)

Ale vzhledem k tomu ze je konec cervence by se to melo zacit uz planovat. Musi se domluvit termin na pronajem, ubytovani, eventuelne dalsi prasatko, stripterku ...

nejake podrobnosti se uz na foru probiraly TADY.

Nejhorsi na cele veci je samozrejme (ne)dostatek penez. Hlasujte kolik byste byli ochotni \"obetovat\" na sraz na okruhu. Nezapocitavejte do toho zadne ubytovani, jidlo, benzin, spojkovou sadu :D, pneumatiky ...

Ciste jenom prihlasovaci poplatek za okruh (ten by byl za auto - za celou posadku, ne za jednotlivce).

Dal sem napiste jestli jste schopni sehnat sponzora a kolik by asi prihodil na hromadku.

Hlavne by se mu mohli ukazat nejake fotky a videa ze starsich srazu aby bylo videt ze to neni sraz 5-ti aut.

Mozna by sel sehnat i oficialni prodejce s predvadeckou - kdyz uz ten okruh bude.

Domluvit televizi - jeden znamy ma kontakt v CT tak by to mohlo byt v regionalnich zpravach ... ale nemam paru jak ten kontakt je jeste aktivni a jestli vubec funguje.

No a samozrejme dalsi napady.

[Editován dne 23/7/04 Petano]

Odesláno

Jo urcite jsem pro to udelat sraz na okruhu ale jde o to kolik lidi bude vubec chtit jet.

Aby to nebopadlo ze se prihlasi 100lidi a prijede nakonec 50lidi.

Kazdopadne bylo by to supr kdyby to vyslo:D:D:D:D

Odesláno

musime udelat poradny HYPE ;)

A muzeme udelat normalne zavody na okruhu (pro sychr radsi jenom casovy ;) )

podle modelu a vykonu ....

zavod na ctvrt mile, slalom, ...

Panove ten striptyz jsem myslel vazne (samo ze ne muj ... by vas asi moc nebavilo).

navic kdyby tam bylo cca 50 lidi coz je zhruba 30 aut tak by to podle me byl docela uspech (ze by to nemuselo byt ani tak drahy)

Ted me napadlo ... zbylo vubec neco z Boskovickeho srazu?

No alespon mely zbyt moje dve stovky ktere jsem poslal a nemohl projist (nepodarilo se mi utrhnout se z prace) :D:D:D:D

Odesláno

No jestli to vychazi pronajem na den 30000 tak to by znamenalo kdyby nas jelo cca 50lidi na 600kc na osobu.

To by me zajimalo jestli nekdo bude pro,

prece jen 600kc za osobu je dost ale kdy se clovek muze dostat na okruh..:)

Hold uvidime jaky budou reakce od ostatnich clenu klubu.

Odesláno

chce to nejaky sponzory ... kdyz sezenem cca 6tisic tak to hnedle srazi o nejakou tu kacku naklady.

btw za vjezd na okruh a vicemene volny blbnuti na cely den za 600.- je dost dobra cena.

Byste taky chteli vsechno zadarmo :D

Odesláno

No zadarmo nee ale vem si ze jeste kazdyho bude neco stat benzin,nebo nafta a jidlo a tak a hnedka jsi treba na 2000kc a to je si myslim docela dost ale uvydi se kolik lidi by melo zajem tam jet a pak se da o tom uvazovat.

Odesláno
Napsán autorem John

No zadarmo nee ale vem si ze jeste kazdyho bude neco stat benzin,nebo nafta a jidlo a tak a hnedka jsi treba na 2000kc a to je si myslim docela dost ale uvydi se kolik lidi by melo zajem tam jet a pak se da o tom uvazovat.

... a taky dalniční známku, v mym případě! :D

Odesláno
Napsán autorem lexa

:D:D2 Operator: No ty máš nápady, živá dvounohá lvice by byla lepší.:D:D;):o:papa

Myslíš jako hendikepovaná, ale přeživší?? :D:D:D:D :cool::papa

Néé, za ženskou populaci tam přece bude ta striptérka a Marlinovi ségry! :D

2 Marlin: Že mám pravdu?? :D:D:papa

Odesláno

Já bych byl ochoten dát někde kolem těch 600 za auto bez problémů, možná i o něco víc. Je třeba si ale uvědomit, že úspěšnost Šebetova a velkého množství účastníků byla právě v minimální cenětohoto víkendu. Vzpomeňte si na Jiforův sraz v Plzni, kde se platilo 500,- a spousta pežo?áků to obrblala a nakonec se tam sešlo kolem 20 aut. Co se týče sponzora, tak o žádném nevím,ale hned u okruhu v Mýtě je prodejce Peugeotů, pak ještě nedaleko je veliký vrakoviště, kterýmu bychom tam mohli nabídnout prostory pro třeba stánkový prodej.Jo a nedaleko v Litomyšli je nějakej tuning club, kterej bytam třeba taky mohl prodávat nějaký doplňky, samozřejmě za poplatek z prodejního místa.

Odesláno

Tak ja skusim ohnout o nejakou korunu prodejce Peugeotu p.Ticheho z Ostravi. Skusit se to muže.

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem lexa

:D:D2 Operator: No ty máš nápady, živá dvounohá lvice by byla lepší.:D:D;):o:papa

Myslíš jako hendikepovaná, ale přeživší?? :D:D:D:D :cool::papa

Néé, za ženskou populaci tam přece bude ta striptérka a Marlinovi ségry! :D

2 Marlin: Že mám pravdu?? :D:D:papa

ehm ehm, segry maximalne do prahy......:cool:

Odesláno

No tak teda jo! Co mám s tebou dělat chlape! Nebudu to lámat přes koleno! :D:D:D:D:D

2 All: Má ještě někdo nějakou pěknou sestřičku, se kterou by se chtěl pochlubit? Mohli bysme třeba založit new forum \"ségry Pežo?áků\". Ale to bych se asi od toho PC už vůbec neodlepil a kolegové v kanclu by mě rozčtvrtili a sežrali, že tu nic jinýho nedělám!!! Tudíž, špatnej nápad - zamítá se! :D:D:D:D:D :papa

Odesláno

V případě, že by Vám někdo řekl, že by jakžtakž něco pustil (míněno peníze :D) a něco byste potřebovali z clubu (jednatelé, status clubu, atd), tak se obra?te na mě nebo na mašinku, dáme Vám informace atd....

Jojo, nápad je to dobrej, okruh ve Vysokém mýtě stojí cca 20.000,- základ + 5 tisíc pořadatelé + nějaký drobnosti a holt jsme na těch 30 tisíc......

V případě zájmu tam je i nějaká škola smyku, cca 5 hodin výuky....

Odesláno

Tak jsem trošku ráno úřadoval a bohužel Vás zklamu..... kalendář vytíženosti pro okruh se dělá v březnu, rádi by nás tam viděli, ale bohužel veškeré víkendy do konce roku jsou plné.

Možná by byly cca tři termíny v září, ale jsou to nějaké úterky.....

takže bohužel tohle letos asi zatím passé, mám kontakt na toho člověka a v únoru si budem volat, jestli okruh chcem nebo ne....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...