Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau peugeotaci.Obracim se na vas s prosbou o radu ohledne 407 SW 2.0Hdi FAP(r.v. 2005).Jde o to ze sem na ni menil svarovi predni brdzy (kotouce + desky) tam slo vsechno v pohode i zatlacit pistek na brzdici zpatky.Asi 3 tydny na to se rozsvitilo ABS a diagnostika pry ukazala na obe zadni kola.Tuto sobotu jsem chtel vymenit i zadni brzdy a podivat se na cidlo abs a rovnou vymenit ty desky.Zcal jsem pravym zadnim kolem k levemu sem se nedostal.Pod cidlem ABS byl totalne vyrezly ten krouzek.Je to normalni?Navic vzdadu nejde pistek zatalcit vubec zpatky a sroubovat take ne,jenom vysroubovat a zasroubovat do stejne polohy jako pred demontazi(Mel sem i ten brzdic sundany) Je tam na to nejak finta,nebo proc se mi to nedarilo? :myslim

Prosim o nejake rady.Diky moc

ps: foto je z mobilu vcera v 22h.tak spatna kvalita

[upravil dne 6/9/09 asaad]

post-0-14109609538795_thumb.jpg

Odesláno

Ja som ich len skrutkoval pri povolenom odvzdušnovacom šrobe(hodne silou). Ten venec na Abs som pozeral keď som vymieňal ložisko je to gumový kružok ,ktorý nemá zuby a je hladký.

Odesláno

janou : jestli ma byt hladky tak ti by se vse vysvetlilo.Ja myslel ze ma byt kovovy a sou na nem zoubky,protoze podle tech usazenin to tak vypadalo.... fakt nevim :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...