Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:super taky asi pořídim.Zatim mám trochu \"upravený\" kit 57i od K&N,ale budu to muset ještě odstínit.A časem stejně asi dojde na podobnou výměnu.Uvidíme:)

[upravil dne 10/11/09 $ Torrez $]

[upravil dne 10/11/09 $ Torrez $]

post-0-1410961082147_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

koberec je paradni.tak at ti jdi v introsi

měl jsem v ruce asi 100 barev koženek a miroplyšů a alkantary. něco jsem vybral společně s tím že jsem měl kus toho koberce u sebe tak snad to bude nějak tak pasovat - uvidíme za týden to dorazí

Odesláno

si to izoloval z oboch stran?? ako ten jeden plas aj zvenku aj z vnutra?? A máš to furt len tou hrubou foliou 4 vrstvy a neaky material na tepelnu izolaciu tubek?? a čim si to lepil?

Odesláno
Původně zaslal: winco

si to izoloval z oboch stran?? ako ten jeden plas aj zvenku aj z vnutra?? A máš to furt len tou hrubou foliou 4 vrstvy a neaky material na tepelnu izolaciu tubek?? a čim si to lepil?

nene každá část je jen z jedné strany (spodní strana z venkovní a horní strana z vnitřní ) . Nějaká ta vrstva alobalu + páska izolační s alu vrstvou (ta lepí)

Odesláno

od flocku te kubo budu odrazovat..jeste predtim nez sem si udelal oranzove tapecy,tak sem tam mel červeny flock..a ten do auta už nikdy....prach se do neho dostava, a pustí to chlupy víc jak siamské kočky:grr:grr:grr:grr:grr FLOCK fakt ne.....kdyz se na to tak divam tak ty plasty by sli fakt očalounit..ale je to srani mno:(

Odesláno

od flocku te kubo budu odrazovat..jeste predtim nez sem si udelal oranzove tapecy,tak sem tam mel červeny flock..a ten do auta už nikdy....prach se do neho dostava, a pustí to chlupy víc jak siamské kočky:grr:grr:grr:grr:grr FLOCK fakt ne.....kdyz se na to tak divam tak ty plasty by sli fakt očalounit..ale je to srani mno:(

a kdo ti dělal ten flock?? jen tak pro zajímavost. Viděl jsem práci pana Židlického a právě se mě to docela líbilo tak nevim no. Jo jo potáhnout by to šlo jen nevim jestli by se mě to povedlo aby to stálo za to.

Alešku to ještě bude asi trvat:D ale na jaře to už bude hotový

[upravil dne 23.11.2009 jakub106GTI]

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

a kdo ti dělal ten flock?? jen tak pro zajímavost. Viděl jsem práci pana Židlického a právě se mě to docela líbilo tak nevim no. Jo jo potáhnout by to šlo jen nevim jestli by se mě to povedlo aby to stálo za to.

jasne ale zaleží na stáří flocku....nikdy to nebude tak kvalitni jako na začátku.....ty tapecy byli od kamarada,flock se da nadherne očalounit..ale uz bych ho nechtel

Alešku to ještě bude asi trvat:D ale na jaře to už bude hotový

[upravil dne 23.11.2009 jakub106GTI]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...