winco Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 jo takže neaka levna:D:D to som chcel počuť dakujem:D a alobali su všeliake:D aj hrube:D dakujem za info inak ozaj pekna prace:D Citovat
$ Torrez $ Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 taky asi pořídim.Zatim mám trochu \"upravený\" kit 57i od K&N,ale budu to muset ještě odstínit.A časem stejně asi dojde na podobnou výměnu.Uvidíme:) [upravil dne 10/11/09 $ Torrez $] [upravil dne 10/11/09 $ Torrez $] Citovat
jakub106GTI Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 Dej delsi trubku odizoluj a bude to super:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 konečně jsem našel fotku pro srovnání před a po. jinak materiál na celý interier objednán a už se buden jen makat:D Citovat
Rejty Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 koberec je paradni.tak at ti jdi v introsi Citovat
jakub106GTI Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: Rejty koberec je paradni.tak at ti jdi v introsi měl jsem v ruce asi 100 barev koženek a miroplyšů a alkantary. něco jsem vybral společně s tím že jsem měl kus toho koberce u sebe tak snad to bude nějak tak pasovat - uvidíme za týden to dorazí Citovat
oni Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 To bude moc pekny, k ty zlaty super, ale nebude to na udrzbu nic moc vid?? Citovat
jakub106GTI Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 oni - no uvidíme ale nebude to tak strašný na tu údržbu. jinak sání odizolováno aj vrchní strana ted jen filtr a jde to do auta [upravil dne 17.11.2009 jakub106GTI] Citovat
winco Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 si to izoloval z oboch stran?? ako ten jeden plas aj zvenku aj z vnutra?? A máš to furt len tou hrubou foliou 4 vrstvy a neaky material na tepelnu izolaciu tubek?? a čim si to lepil? Citovat
jakub106GTI Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: winco si to izoloval z oboch stran?? ako ten jeden plas aj zvenku aj z vnutra?? A máš to furt len tou hrubou foliou 4 vrstvy a neaky material na tepelnu izolaciu tubek?? a čim si to lepil? nene každá část je jen z jedné strany (spodní strana z venkovní a horní strana z vnitřní ) . Nějaká ta vrstva alobalu + páska izolační s alu vrstvou (ta lepí) Citovat
$ Torrez $ Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 jakub106GTI:jsem zvědavej na interiér:papa Citovat
kalio306 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 nenašli by sa dake fotky s tych rozobranych sedakov aky materail použivaš ???ak kožu ta0k prosim teba aku hrubku prip. typ?? Citovat
jakub106GTI Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 Tak jedna fotka jak to vypadá s autem:D Jinak ty plasty budou bílé jen nevim zatim jestli stříknout barvou nebo potáhnout nebo flock - uvidíme [upravil dne 22.11.2009 jakub106GTI] Citovat
Alesek Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Vypadá to zajímavě těším se pak na celek:) Citovat
Rejty Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 od flocku te kubo budu odrazovat..jeste predtim nez sem si udelal oranzove tapecy,tak sem tam mel červeny flock..a ten do auta už nikdy....prach se do neho dostava, a pustí to chlupy víc jak siamské kočky:grr:grr:grr:grr:grr FLOCK fakt ne.....kdyz se na to tak divam tak ty plasty by sli fakt očalounit..ale je to srani mno:( Citovat
jakub106GTI Odesláno 23. listopad 2009 Autor Odesláno 23. listopad 2009 Původně zaslal: Rejty od flocku te kubo budu odrazovat..jeste predtim nez sem si udelal oranzove tapecy,tak sem tam mel červeny flock..a ten do auta už nikdy....prach se do neho dostava, a pustí to chlupy víc jak siamské kočky:grr:grr:grr:grr:grr FLOCK fakt ne.....kdyz se na to tak divam tak ty plasty by sli fakt očalounit..ale je to srani mno:( a kdo ti dělal ten flock?? jen tak pro zajímavost. Viděl jsem práci pana Židlického a právě se mě to docela líbilo tak nevim no. Jo jo potáhnout by to šlo jen nevim jestli by se mě to povedlo aby to stálo za to. Alešku to ještě bude asi trvat:D ale na jaře to už bude hotový [upravil dne 23.11.2009 jakub106GTI] Citovat
Rejty Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Rejty od flocku te kubo budu odrazovat..jeste predtim nez sem si udelal oranzove tapecy,tak sem tam mel červeny flock..a ten do auta už nikdy....prach se do neho dostava, a pustí to chlupy víc jak siamské kočky:grr:grr:grr:grr:grr FLOCK fakt ne.....kdyz se na to tak divam tak ty plasty by sli fakt očalounit..ale je to srani mno:( a kdo ti dělal ten flock?? jen tak pro zajímavost. Viděl jsem práci pana Židlického a právě se mě to docela líbilo tak nevim no. Jo jo potáhnout by to šlo jen nevim jestli by se mě to povedlo aby to stálo za to. jasne ale zaleží na stáří flocku....nikdy to nebude tak kvalitni jako na začátku.....ty tapecy byli od kamarada,flock se da nadherne očalounit..ale uz bych ho nechtel Alešku to ještě bude asi trvat:D ale na jaře to už bude hotový [upravil dne 23.11.2009 jakub106GTI] Citovat
jakub106GTI Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 tak konečně dorazil filtr KN:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.