Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kubo : pěkná kosmetika.. jsem zvědavej na výsledek.. třeba se někdy dokopu k něčemu a zkusím něco jinýho než už leta vyzkoušenou želvičku...

A ,,babička\" míčko bude mít šok :D

[upravil dne 4/10/2009 John]

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

dííky no stačilo mě vidět pár výsledků a začalo se mě o tom málem zdát:) doufám že o víkendu se do toho pustím. Jinak jsem se tě marty chtěl zeptat jak jsi ve svém vláknu psal že by jsi uměl objednat ty angel z něměcka stále to platí?

Já jsem to psal furt to platí

Odesláno

Člověk tady chvilku není a on hned rozjíždí takový \"alotrie\" :)) Krystaly bomba, taky na ně už notnou chvíli pokukuju... Ta kosmetika mi přijde vcelku dosti drahá. Výsledky jsou paráda, o tom žádná, ale nevím jestli se to na relativně obyč auto (né žádnou leštěnku z TC) vyplatí v porovnání s klasickou želvou za pár šprdlíků. Ale jako když ho (auto) miluješ, tak není co řešit, to já znám :D

Odesláno

Tak ted už víš proč jsem to koupil:-)

Já jsem to měl asi tak nejdřív jsem viděl ty fotky - pak jsem si pročetl fórum a bylo to jasný:D:D:D

doufám že tomu taky propadneš:):aut

Řekla bych, že tomu propadnu, ale až bude autí v pořádku, dřív na to korunky nebudou... :(

Odesláno

taky jsem zjístil o víkendu prá věcí co je potřeba opravit.

Prvné věc je, že to auto celkem luxusně plave - v 150 jsem měl co dělat vrátit se do svého pruhu. takže myslím že nějaký čepy na ramenou budou špatný. Pak jedna stabil tyčka se začíná ozývat. No a už se těším až bude opravena zadní náprava.

Odesláno

Původně zaslal: Dakie

kam jezdíš na repas zadní nápravy? nebo to renovuješ sám doma?

naposledy co jsem byl tak v Příbrami .

jj, tam sem byl taky :) ale nějak se mi nechce vyhazovat tolik peněz :)

Odesláno

Původně zaslal: Béďa

Tys musel bejt natesenej.. :D

to víš velká garáž - teplo spousta místa:D:D nemusím čekat na hezké počasí:aut

Njn, tot velka vyhoda. ;) A co, spokojenost? Uz si to testnul vse?

Odesláno

jj vše jsem otestoval - nejdřív umyto pak jsem použil clay ( teda musím říct to je věc ) nechápu jak jsem bez toho mohl žít:-) pak jsem nedostatky přeleštil a nakonec zase umyl a dal 3 vrstvy vosku.-)

nefotil jsem to v garáži ale leskne se to opravdu neskutečně - jsem zvědavej jak to bude vypadat na slunci:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...