Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ou jééé:D tak to je paráda Kujonku - o víkendu se zastavim:super

jinak jak jsem psal tak ten světlej introš tam nepujde jen ten koberec - ten je uplně luxusní a jak novej - škoda že jen na těch fotkách to není stejná barva jako v realu....

Jo mám tu aj fotky jen pro zkoušku jak to vypadalo když jsem to tam dal celé - ale už je to zase venku:D

Odesláno

škoda že to není přesně vidět ta barevnost

jsou k tomu i tapecy plato, pásy a nějaký další kravinky jako clonítka s osvětlením 2 světla v každém slonítku( to jsem snad nikdy neviděl na 106),

[upravil dne 2.11.2009 jakub106GTI]

post-0-14109610692823_thumb.jpg

Odesláno

Já bych teda imho nechal radši přešít ten tmavej, protože sport interier je o něco nižší než klasika ze 106, je tvrdší (nebo aspoň tak se mi to zdálo) a má lepší boční vedení.

Odesláno

No ale tohle je kasickej sport interier. A je v pevnější než ten co tam je ted protože jak to auto mělo málo najeto tak nejsou vubec vyvrklaný a navíc myslim že ten tmavej pujde líp prodat:D

Odesláno
Původně zaslal: winco

pekna pracička......a to je normálny alobal na pečenie?? a aka paska?? nemože upresniť??

díkes..no jinak nemám to u sebe ale ten alobal byl nějaký tlustší

(na grilování bo co):D než normální a ta páska byla kupovaná v OBI a vím pouze cenu a to 13O Kč.......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...