BoneDaddy Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: marty777 www.mvservice.cz Děkuji, jsem prostě slepej. Citovat
jiri106xs Odesláno 3. říjen 2009 Odesláno 3. říjen 2009 Vypadá parádně... kola jí neskutečně sluší Citovat
John Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Kubo : pěkná kosmetika.. jsem zvědavej na výsledek.. třeba se někdy dokopu k něčemu a zkusím něco jinýho než už leta vyzkoušenou želvičku... A ,,babička\" míčko bude mít šok [upravil dne 4/10/2009 John] Citovat
jakub106GTI Odesláno 4. říjen 2009 Autor Odesláno 4. říjen 2009 Ta tvoje babicka jede jako splaseny prase:)))proste parada Citovat
Mischelin Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI dííky no stačilo mě vidět pár výsledků a začalo se mě o tom málem zdát:) doufám že o víkendu se do toho pustím. Jinak jsem se tě marty chtěl zeptat jak jsi ve svém vláknu psal že by jsi uměl objednat ty angel z něměcka stále to platí? Já jsem to psal furt to platí Citovat
kujon106 Odesláno 4. říjen 2009 Odesláno 4. říjen 2009 Člověk tady chvilku není a on hned rozjíždí takový \"alotrie\" ) Krystaly bomba, taky na ně už notnou chvíli pokukuju... Ta kosmetika mi přijde vcelku dosti drahá. Výsledky jsou paráda, o tom žádná, ale nevím jestli se to na relativně obyč auto (né žádnou leštěnku z TC) vyplatí v porovnání s klasickou želvou za pár šprdlíků. Ale jako když ho (auto) miluješ, tak není co řešit, to já znám Citovat
KeiTynka Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Tak ted už víš proč jsem to koupil:-) Já jsem to měl asi tak nejdřív jsem viděl ty fotky - pak jsem si pročetl fórum a bylo to jasný:D:D doufám že tomu taky propadneš Řekla bych, že tomu propadnu, ale až bude autí v pořádku, dřív na to korunky nebudou... Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 taky jsem zjístil o víkendu prá věcí co je potřeba opravit. Prvné věc je, že to auto celkem luxusně plave - v 150 jsem měl co dělat vrátit se do svého pruhu. takže myslím že nějaký čepy na ramenou budou špatný. Pak jedna stabil tyčka se začíná ozývat. No a už se těším až bude opravena zadní náprava. Citovat
Dakie Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 kam jezdíš na repas zadní nápravy? nebo to renovuješ sám doma? Citovat
jakub106GTI Odesláno 5. říjen 2009 Autor Odesláno 5. říjen 2009 Původně zaslal: Dakie kam jezdíš na repas zadní nápravy? nebo to renovuješ sám doma? naposledy co jsem byl tak v Příbrami . Citovat
jakub106GTI Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 už jsem použil ale fotky nemám - byl jsem jen v garáži Citovat
jakub106GTI Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: Béďa Tys musel bejt natesenej.. to víš velká garáž - teplo spousta místa:D:D nemusím čekat na hezké počasí Citovat
Dakie Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Dakie kam jezdíš na repas zadní nápravy? nebo to renovuješ sám doma? naposledy co jsem byl tak v Příbrami . jj, tam sem byl taky ale nějak se mi nechce vyhazovat tolik peněz Citovat
Béďa Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Béďa Tys musel bejt natesenej.. to víš velká garáž - teplo spousta místa:D:D nemusím čekat na hezké počasí Njn, tot velka vyhoda. A co, spokojenost? Uz si to testnul vse? Citovat
jakub106GTI Odesláno 12. říjen 2009 Autor Odesláno 12. říjen 2009 jj vše jsem otestoval - nejdřív umyto pak jsem použil clay ( teda musím říct to je věc ) nechápu jak jsem bez toho mohl žít:-) pak jsem nedostatky přeleštil a nakonec zase umyl a dal 3 vrstvy vosku.-) nefotil jsem to v garáži ale leskne se to opravdu neskutečně - jsem zvědavej jak to bude vypadat na slunci:D Citovat
KeiTynka Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 Ale ať koukám, jak koukám, fotky tu nevidím..... Citovat
Béďa Odesláno 12. říjen 2009 Odesláno 12. říjen 2009 X-kem si bral cely auto nebo jen poskrabane casti? Co aplikace vosku, pohoda? Ach jo, to pocasi me s..e! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.