marty777 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI Tak jsem se taky nakazil a objednal pořádnou kosmetiku na autíčko od značky Meguiars sice to byl ranec ale myslím že výsledky budou fantastický:-) Možná že už zítra budu mít balíček doma tak začnu nejdřív testovat na staré kapotě z ex auta:-) Půlka kapoty bude vyčištěna normálně(umýt, vysušit + leštěnka od želvy) a půlka novou kosmetikou:cool: a uvidím jakej je rozdíl:D:D:D jinak Béďo né že zase něco pošleš a mě nakazíš vítám tě v klubu nakažených.Testovat to na starý kapotě nemusíš.Jdi rovnou na věc,neboj nic špatnýho to neudělá Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 dííky no stačilo mě vidět pár výsledků a začalo se mě o tom málem zdát:) doufám že o víkendu se do toho pustím. Jinak jsem se tě marty chtěl zeptat jak jsi ve svém vláknu psal že by jsi uměl objednat ty angel z něměcka stále to platí? Citovat
KeiTynka Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Teeeeda Kubo.... za kolečka dávám 1*, jsou parádní. A jsem pro krystalky....jsou decentní, nic přehnanýho a jsou moc hezký. Citovat
marty777 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI dííky no stačilo mě vidět pár výsledků a začalo se mě o tom málem zdát:) doufám že o víkendu se do toho pustím. Jinak jsem se tě marty chtěl zeptat jak jsi ve svém vláknu psal že by jsi uměl objednat ty angel z něměcka stále to platí? cokoliv,ne jen angely....z D a UK cokoliv Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: KeiTynka Teeeeda Kubo.... za kolečka dávám 1*, jsou parádní. A jsem pro krystalky....jsou decentní, nic přehnanýho a jsou moc hezký. jsem moc rád že se ti kolečka líbí krystalky už jsou pomalu na cestě takže brzo je tam šoupnu:roker ted mě víc láká ta kosmetika - konkrétně na tvém autíčku by to asi udělalo něco neskutečného:-) podívej se na výsledky tohoto bmw:-) http://www.detailing.cz/viewtopic.php?f=16&t=87 Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 kolik by stály teda tyto? tmavé Citovat
Rejty Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 jop pokud to chce zkjombinovat predni svetla s krystaly vzadu..bral bych kubo jen chrom:))))) Citovat
Dakie Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 nn, chrom ani nápad, ten se hodí max. na stříbrnou! na tuhle krásnou zlatou jedině černý Citovat
volvik Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 presne tak na takovou barvu auta jedine cerna chrom by tam absolutne nepasoval Citovat
s1600 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 muzes napsat seznam,co jsi objednaval?..treba SZ..diky Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 to víš že to můžu napsat:-)takže objednáno toto: DODO Juice - Orange Crush Vzorek Vosku DODO Juice - Banana Armour Vzorek Vosku Eurow - Mikrovláknová utěrka s extra dlouhým vláknem Meguiars ScratchX 2.0 - Leštěnka Eurow - Mycí Rukavice ze 100% Ovčí Kůže Autoglym Čistič Oken Meguiars NXT Gelový Auto Šampon Riwax Mikrovláknová Utěrka Meguiars Pěnový Aplikátor Bilt-Hamber AutoClay - Soft Autoglym Detailer a Clay Lubrikant Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 taky myslím že jedině černá světla:) chrom zase na tmavé barvy jako černá atd. Citovat
Dakie Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 mě se chrom nelíbí vůbec, i na svojí stříbrnou 306ku plánuju černé anděly Citovat
KeiTynka Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Tak to je pecička! Tak mám asi další věc na co šetřit.... Díky za tip... U mě totiž ta kosmetika bude ještě muset chvilku vydržet... Bohužel.... Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Tak ted už víš proč jsem to koupil:-) Já jsem to měl asi tak nejdřív jsem viděl ty fotky - pak jsem si pročetl fórum a bylo to jasný:D:D doufám že tomu taky propadneš Citovat
Rejty Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI taky myslím že jedině černá světla:) chrom zase na tmavé barvy jako černá atd. mno nevim ja mam na oranžove cgrom origo svetla a v pohode....andely na moje auto budou taky chromove... Svetla bys mel vybrat aby k sobe pasovaly predni a zadni...takze pokud krystalove zadni...vybral bych chrom přední takze asi tak..kdyz tmave svetla vepredy,tak zadni lampy taky tmave:myslim Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Dozadu crystal, dopředu chromové angel eyes... Odkud tu kosmetiku objednáváte? Citovat
marty777 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Dozadu crystal, dopředu chromové angel eyes... Odkud tu kosmetiku objednáváte? www.mvservice.cz Citovat
Béďa Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: jakub106GTI jinak Béďo né že zase něco pošleš a mě nakazíš Kubo, ja za nic nemuzu a neboj, urcite se casem neco najde. Jo jinak pekny veci si vybral. [upravil dne 1/10/2009 Béďa] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.