Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska běhal kolem auta - přihlášení, výměna oleje, výměna oleje v servo řízení (to byl porod musím říct ) a pak jsem se dal do upravy motorového prostoru. takže před tím to vypadalo takto....

post-0-14109609761736_thumb.jpg

Odesláno

Petře no ty jsou parádní, ale už jsou na cestě ty Ouragany:-)jsem na to zvědavej.Joo Tome taky jsem chtěl dát do barvy ale zase tak moc se mě to nelíbí. Ono v reálu ta černá je moc hezká:-)teda aspon mě se to ted tak líbí:D

Odesláno

sháním pneu v rozměru 195-45-16 a nevím jakej typ vybrat.

jedna možnost je barum Bravuris II - ten se dá sehnat za 1300 jeden kus ale nemám s touto pneu zkušenosti.

další možnost co jem už dříve měl je Semperit Speed live - měl jsem ten předchozí typ v rozměru 195 45 15 a byl jsem celkem spokojenej.

Nebo klidně jinou značku ale hlavní je aby to dobře drželo za sucha a bylo to tiché. Nájezd asi tak 5 tisíc ročně:-)

cena rozumná no:-)

Odesláno

hale ja sem mel bravurisky na každym aute..pac sem nemel moc kesu za gumy......ale spokojenost:)fakt pomer cena/vykon(resp.uzitna hodnota je super:)

Odesláno

Ja jsem je taky mel ty Bravurisy a byl jsem maximalne spokojeny akorat to trochu hucelo ale nebylo to zas tak moc slyset jinak na mokru i na suchu drzely paradne ;)

Odesláno

toyo proxes ubyvají ..mel se je na facku..ale zas sem je nesetřil.......ale jezdil sem s nima stejne jako s bravuriskama......P zero nero mel kamos na facku a drzely paradne:.D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...