Cardaaa Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Původně zaslal: Hafity Na fotce je vícebodový systém Magneti Marelli. Také se používal vícebod od Bosche. U vícebodů většinou nebývá POTENCIOMETR škrtící klapky, ale SPÍNAČ škrtící klapky.... jojo přesně tak je to magnet mareli;) Citovat
106sťák Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 jj to tam mám takže tím potenciometrem to nemuže bejt a ani tím snímačem polohy klapky pač když sem vyndal konektor tak mi to pri rozjezdu skubalo...je možný teda že spatně nastavené rozvody? Citovat
Hafity Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 No ještě dříve, když jsem auta opravoval a přijelo něco s podobnou závadou, tak jsem vždy napřed zkontroloval nastavení rozvodů, pak změřil tlaky ve válcích, popřípadě zkontroloval ventilové vůle. Motor musí být po mechanické stránce v pořádku, jinak tě to bude mást. Spínač polohy škrtící klapky ukazuje řídící jednotce pouze obě krajní polohy, tzn. volnoběh a plný plyn. Snímač polohy škrtící klapky ukazuje řídící jednotce jakoukoli polohu nejčastěji pomocí odporové dráhy - potenciometr. Citovat
106sťák Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 to nastavení bude v sobotu mi to zkontrolujou a ty vule ventilu mi dělal kámoš a pak v servise mi doopravili,kde se dají změřit ty tlaky ve válcích? Citovat
106sťák Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 spíš mě šte to cukání když to naplno sešlápnu,ještě zkusím svíčky vyčistit Citovat
106sťák Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Původně zaslal: Hafity No ještě dříve, když jsem auta opravoval a přijelo něco s podobnou závadou, tak jsem vždy napřed zkontroloval nastavení rozvodů, pak změřil tlaky ve válcích, popřípadě zkontroloval ventilové vůle. Motor musí být po mechanické stránce v pořádku, jinak tě to bude mást. Spínač polohy škrtící klapky ukazuje řídící jednotce pouze obě krajní polohy, tzn. volnoběh a plný plyn. Snímač polohy škrtící klapky ukazuje řídící jednotce jakoukoli polohu nejčastěji pomocí odporové dráhy - potenciometr. a ten potenciometr měli 1.3 rallyčka? Citovat
106sťák Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 tak sem dnes pročistil svíčky a jel to projet,a zatim nic necuka,byli tedaq znečištěny ale stejně ještě pojedu aby mi koukli na ty rozvody Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.