Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

Na fotce je vícebodový systém Magneti Marelli. Také se používal vícebod od Bosche. U vícebodů většinou nebývá POTENCIOMETR škrtící klapky, ale SPÍNAČ škrtící klapky....

jojo přesně tak je to magnet mareli;)

Odesláno

jj to tam mám takže tím potenciometrem to nemuže bejt a ani tím snímačem polohy klapky pač když sem vyndal konektor tak mi to pri rozjezdu skubalo...je možný teda že spatně nastavené rozvody?:myslim

Odesláno

No ještě dříve, když jsem auta opravoval a přijelo něco s podobnou závadou, tak jsem vždy napřed zkontroloval nastavení rozvodů, pak změřil tlaky ve válcích, popřípadě zkontroloval ventilové vůle. Motor musí být po mechanické stránce v pořádku, jinak tě to bude mást.

Spínač polohy škrtící klapky ukazuje řídící jednotce pouze obě krajní polohy, tzn. volnoběh a plný plyn.

Snímač polohy škrtící klapky ukazuje řídící jednotce jakoukoli polohu nejčastěji pomocí odporové dráhy - potenciometr.

Odesláno
Původně zaslal: Hafity

No ještě dříve, když jsem auta opravoval a přijelo něco s podobnou závadou, tak jsem vždy napřed zkontroloval nastavení rozvodů, pak změřil tlaky ve válcích, popřípadě zkontroloval ventilové vůle. Motor musí být po mechanické stránce v pořádku, jinak tě to bude mást.

Spínač polohy škrtící klapky ukazuje řídící jednotce pouze obě krajní polohy, tzn. volnoběh a plný plyn.

Snímač polohy škrtící klapky ukazuje řídící jednotce jakoukoli polohu nejčastěji pomocí odporové dráhy - potenciometr.

a ten potenciometr měli 1.3 rallyčka?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...