Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chlapi, mám problémek mám 106 92rv, začala mi škubat zjistil jsem že je v čoudu potenciometr koupil jsem tedy použitou vstřikovací jednotku namontoval nastartoval ale po chvilce se mi zvýšily otáčky a začali kolísat potřeboval bych radu, skusil jsem odpojit krokáč a otáčky nekolísaj a je vše v pořádku kde muže být chyba??

Odesláno

zkus vymenit krokáč!a z jakyho auto maš potenciometr?

nebo by to mohla delat lamda jako me stačilo ji vyčistit a nebo čidlo teploty jinak nevim!!!

[upravil dne 3/9/09 Peta-k]

Odesláno

No ale nevím jestli je dobrý dávat novou destičku na starý kartáčky aby to za chvilinku nebylo to samý tím jak jsou ty kartáčky zničený, jinak mám s tím dobrou zkušenost docela dobře to cukalo až to kolikrát chcíplo a na kruháči je to chuťovka :xvul vyměnil jsem jí dneska tak teprve uvidím zda to jede dál, ještě jsem zkusil ten krokový motorek odpojit a v poho otáčky nekolísaj jsou vyšší ale s tím si už pohraju

Odesláno

víš co fungl novy se mi to kupovat nechce na to prachy nemam a jety je pro me vyhodnejší!!jasny ze nema cenu kupovat jenom destičku ty kartačky to znova za chvili vydřou a je to v prde... a na inzeraty je to tak na pytel nejlepší je když ji mužeš jete na starym autovraku jete pojízdným vyzkoušet!!no nic budu si muset zvikonout že to při rozjezdu cuka a az jse nekde neco nabidne tak ji zase koupit nebo ja nevim!!

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ahoj také mě kolísají otáčky,mám peugeot 106 1.4,69kw,nevíte čím to muže být?stojím třeba v koloně a dám do neutrálu a mám je na 1000ot.a pak zničeho nic to majinko stoupne začal sem si toho všimat když sem tam dal ladák tak to slyším kuli výfuku

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Na fotce je vícebodový systém Magneti Marelli. Také se používal vícebod od Bosche. U vícebodů většinou nebývá POTENCIOMETR škrtící klapky, ale SPÍNAČ škrtící klapky....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...