Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To se docela divím, protože ten telefon mám už rok, nijak ho nešetřím a v minulým zaměstnání dostal sakra zabrat a display právě drží nehledě o pár pádech na beton. Jediný co má mínus je reprák, špony z flexy mu nedělaj dobře...

Odesláno

Abych to upřesnil.Chci do těch 5 000kč úplně nový,a bez paušálu.Budu to mít na psaní sms a volání,foťit s tím nebudu.Chci abych už měl zase po těch dlouhých letech trochu novější typ mobilu.Ta stará 3310 je už stará (ale na druhou stranu sloužila dobře) vykopávka,kolikrát se jí stydím vytáhnout někde před lidmi na ulici.Chci prostě modernější mobil.:)

Odesláno

&itemType

Původně zaslal: MatrixChose

6500

Jo stale je draha.

Telefon stoji prumer 3800 Sk, za to muze mit jeste o stovku levneji treba 6303

http://www.zbozi.cz/?q=nokia+6303&itemType=new&sId=n7OwVanYOjfZEHQMfjkK&r=zbozi1

Nehovoriac o tom, ze 6303 je novinka, s lepsimi parametrami, fotakem, vydrzem baterky, oproti spominanemu modelu 6500 ktory je na trhu snad viac ako dva roky, a na dopredaj u operatorov ako zastarali a neuspesny tip bol uz hodne davno :)

Plus pridam to, ze sa moc nelisi od 6300 vky (co sa do parametrov tyka) a ta stoji jeste o tisicku mene :P

Odesláno

špony z flexy mu nedělaj dobře...

Todlento sem řešil asi před rokem,nechal sem vyměnit v servisní prodejně repráček,stálo mě to 250kč i s prací a za 10 minut sem šel domu s opravenou N 70,nedám na něho dopustit

Odesláno

MatrixChose, asi te sklamu.

6500 Slide je pekna, ozaj, ale nevim, co muze nekdo videt na 6500 classic.

Na fotkach u netu, je to este v pohode. Kdyz sem ho vsak drzel a hral si s nim nazivo, pripadalo a pripada mi, ze display, respektive cast venovana displayu je mensi, jako cast pro klavesnici.

Tym padem na mne opticky pusobi ako lacny low end ...

Navyse, sem ho zatratil vtedy, kdyz k nam prijel do prodejni ako luxusna novinka. Jeho predajnost u nas, ci u orange predstavoval takmer nulu. Skoro nikemu se napcil dizajn, a potom cena v podstate za nic. Vim to velmi dobre, protoze si ho vela ludi naslo v cenniku, a chceli ho ukazat. Po zhliadnuty, vetsina povedala ze vobec neni pekny :(

Navic stale chcou za tenhle telefon pomerne vela penez, na to, co obsahuje a ponuka. Neobsahuje totiz nic prevratne, nic moc baterku, vydrz, slaby fotak, ne najoslnivejsi dizajn, a radi sa medzi menej uspesne modeli znacky.

Navyse mne dost sklamala leptana klavesnica, ktera sice pusoby pekne, ale velmi spatne se na ni pise...

Pri tychto faktoch, by tomu mala zodpovedat aj cena, co bohuzel nezodpoveda.

Samozrejme, neberem, ze niektorym ludom sa nepaci. Je hlavne, aby sa pacil a vyhovoval majitelovi.

Odesláno

\"MatrixChose, asi te sklamu. \" - to se ti fakt nepovede :D;)

Já když si loni vybíral telefon (zapřísáhlej \"nokiář\") tak jsem otevřel stránky a nic nic nic, tohle byl jedinej kterej se mi fakt líbil, u ostatních naopak. Ke klávesnici, je pravda že jsem si na ni zvykal zatím nejdýl, týden, ale už mi to nepřijde. K funkcím, dřív jsem honil co nejvíc fcí, ale teď už taky jenom volám, píšu, občas nějaká ta hra a HF po BT a to všechno splňuje. Foťák je opravdu děs, ale telefon stejně nikdy na focení nebude. Nevím, jak je prodej u vás, ale znám dost lidí co ho má....

Nepřu se s tebou a každej na něj má jinej pohled, jako na všechno, jen mi přijde, že ho strašně zatracuješ, svý kupce si určitě najde a já zaím o nástupci opravdu nevím, možná to dopadne tak (nikdy bych to neřekl) že si koupím zase ten samý...

Odesláno

Na miste uzivatela bych si vybral medzi temito 2 typi nokii.

1. Nokia 6303 - v podstate nemas co stratit, je to nastupce osvedceneho a velice oblibeneho modelu. Kazovej urcite nebude, bude mit lepsi vydrz baterii, modernejsi designa, celkem solidny fotak 3.2 MPX ktory ale bude urcen primarne na momentky, jako neco do kompu. Ma vse, co ma mit prumerny telefon, podpora karet je samozrejmosti. Vyhoda je cena, kdyz porovnavam zo serveru tak 3 299 Kč

Videl sem ho i o nejakou stovku lacineji.

2. Nokia 6720 classic.

Tu uz bys musel trocha prihodit nad svuj plan, a trochu vic se s telefonem seznamit. Ako sem pokladal za nevyhodu i jineho modelu, tento obsahuje OS symbian ... Toz bude tezsi na ovladani, vice narocny na baterku, pak za to ale ponukne mnoho sluzeb. Coz je jeho vyhoda, tak uz neni tak nepodarenej ako 6220, so se tyka hlavne konstrukce.

Ma 5 MPX fotak, CARL ZEISS s objektivem TESSAR, automaticke zaostrovanie, redukcia sumu a bohuzial nie xenonovy, ale zatu dual led blesk. Nehovorim, ze to budou fotky jako s fotaka, ale urcite neporovnatelne ako 6303 ...

Dalej ma napriklad zabudovane GPS, a vsetky funkcie ktore sa tam snad dali dat.

Ked budes chcet vyuzit 6720, budes sa jej muset trocha venovat, trocha co to o symbianoch pocitat, stiahnut nejake aplikacie, nahrat si ich tam, vyskusat a podobne. Moze ty to dost ulahcit rozne veci, ale ked sa tomu nebudes trocha venovat, moze sa ty zdat moc zlozity...

Zalezi jen na tobe...

Odesláno

\"MatrixChose, asi te sklamu. \" - to se ti fakt nepovede :D;)

Já když si loni vybíral telefon (zapřísáhlej \"nokiář\") tak jsem otevřel stránky a nic nic nic, tohle byl jedinej kterej se mi fakt líbil, u ostatních naopak. Ke klávesnici, je pravda že jsem si na ni zvykal zatím nejdýl, týden, ale už mi to nepřijde. K funkcím, dřív jsem honil co nejvíc fcí, ale teď už taky jenom volám, píšu, občas nějaká ta hra a HF po BT a to všechno splňuje. Foťák je opravdu děs, ale telefon stejně nikdy na focení nebude. Nevím, jak je prodej u vás, ale znám dost lidí co ho má....

Nepřu se s tebou a každej na něj má jinej pohled, jako na všechno, jen mi přijde, že ho strašně zatracuješ, svý kupce si určitě najde a já zaím o nástupci opravdu nevím, možná to dopadne tak (nikdy bych to neřekl) že si koupím zase ten samý...

Ja jsem ho nezatratil, to sama nokie :) Co bylo k nahlednuty, tak to byl jeden s najmene predavanych kusu, co se tehdy u nokie vidali, a proto ani nevypustili hned jeho naslednika, jen ho tise stahuji s trhu ... Ono to jde videt, co je uspesne, a co ne.

Urobila se 6300 vka, libila se, osvedcila, je tu 6303 jka. Vyrobil sa manazersky E50, osvedcil sa, urobila sa E51, ta mala ovela vecsi predaj, ako sa predpokladalo, a je to E52 a stale vic lidi slinta...

Svoje kupce si nasla, ale konfiguraci a cenovkou se sama znicila...

To mas tak, i KIA PICCANTO ma svoje kupce, avsak za uspesny model bych ji nepovazoval ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...