Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Miss Scratch & Scratch-Svatební Peugeotí kolona-sraz V PUL AZ 3/4 NA DEVET 11.9.2009

Recommended Posts

Odesláno

no, tak ona je otázka, kudyma se pojede. Tak je možnost že se třeba sčuchneme v Mnichově hradišti nebo tak nějak. Protože absolutně netuším na které straně prahy to je. Jestli od Brna, od LBC, nebo do Mělníku.

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

no, tak ona je otázka, kudyma se pojede. Tak je možnost že se třeba sčuchneme v Mnichově hradišti nebo tak nějak. Protože absolutně netuším na které straně prahy to je. Jestli od Brna, od LBC, nebo do Mělníku.

Na straně východní, tedy od Pardubic, Kolína, ale když přijedete po Mladoboleslavský, tak předposlední sjezd a pak chvilka hledání...

Odesláno

OK, tak adresa je Vodňanská 21, Praha 9 (u mě doma), GPS je Loc: 50°6\'31.378\"N, 14°33\'49.382\"E, sraz v pul az 3/4 na 10. V deset se prejizdi do Hornich Pocernic k Ade kde budeme zdobit - Vysokovská 35, Praha 9, GPS je Loc: 50°6\'35.014\"N, 14°36\'26.331\"E. Odsud se pojede kratsi okruzni jizda cca 5-7 km k obradni sini, ktera je Na chvalské tvrzi Loc: 50°6\'42.449\"N, 14°35\'44.959\"E, vjezd je do dvora z Náchodské ulice :-)

uff

Odesláno

na mě moc složité. Snad mě Jarda odnaviguje správně :aut

Je to jednoduchý, když se do Počernic pojede až potom...

(ten dřívější můj návod tedy neplatí).

Přijedeš po dálnici od Liberce do Prahy a sjedeš na Černý Most (před tím sjezdem teď napojují ten nový obchvat, tak si tam dejte pozor, je to svedený do úzkých pruhů).

A jak sjedeš, tak pojedeš po Chlumecký, po levici budeš mít metro a po pravici Hornbach, Makro, Electro World... Pojedeš furt rovně, a pak až uvidíš napravo prodejnu KOBRAS přívěsy (poznáš dle přívěsů u cesty vpravo), tak pak první možnou doprava (je tam taky Ahoy pizza u tý odbočky), a pak už jen pár metrů...

Jestli ale mineš Texaco pumpu, jsi už daleko a blbě se budeš vracet.

Odesláno

jo, tak to vim kde to je. Tamtudy často jezdívám. Tak řekni silnicou jako když se chci dostat z černého mostu na Letňany

Víš že já to vaše nářečí neovládám... :D

Odesláno

pozeram, ze Vas bude dost

brat sa zenil 15.8. a iba nahodou sa tam stretli 3x407 :D

1xcierna SW, 1xcierna sedan a 1x kremova sedan

ked som nas videl na fotkach, ako ideme za sebou... no nadhera

neviem si predstavit svadobne vyzdobenych aut viacej

skuste tu potom hodit nejkae to foto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...