campagnolo Odesláno 21. červenec 2004 Odesláno 21. červenec 2004 Delal nekdo tuto vymenu? Musi se vymenit hodiny za velky displej vcetne plastu. to je mi jasne. Jsou tam kabely. Co teplotni cidlo v zrcatku, to tam taky neni? Ma to nejakou slozitou kabelaz? Co packa u volantu, ta je taky jina. Dik za kazdou info. Citovat
campagnolo Odesláno 21. červenec 2004 Autor Odesláno 21. červenec 2004 Mam na mysli vymenu 2030 za 2040. Citovat
campagnolo Odesláno 26. červenec 2004 Autor Odesláno 26. červenec 2004 Hej hola, je tu nekdo, kdo to vi??? Citovat
Hynda Odesláno 26. červenec 2004 Odesláno 26. červenec 2004 Tak to fakt nevim taky, já mám jiné radio, ale taky jsem uvažoval o tom, že tam seženu originál, mám tu páku pod volantem na , v zadu na changer, a co se týče displeje tak bych spíš htěl dodělat okam. spotřebu a tak. To taky nevim nic tak čus. 2.O HDI Citovat
campagnolo Odesláno 27. červenec 2004 Autor Odesláno 27. červenec 2004 V ty nasi neni vytazeny ani kablik navic. Nebyl tam ani kablik na osvetleni prihradky u spolujezdce. Tak si nedelam iluze. Spis mi slo o to jestli to nekde v praxi provadel a co to obnasi. Handicap je navic, to ze mam ten model pred faceliftem č. 1. tzn. obyc kabelaz. Pokud by nekoho zajimalo, proc to chci, tak proto, ze ten velky (stary velky) displej proste mnohem lip vypada, nez ty opustene male digitalky a ma venkovni teplotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.