Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik nás tu ještě je aktivních se 405kou??

Recommended Posts

Odesláno

jo mě se taky po několikaletech zastesklo po mi16 co jsem dával dohromady z paštiky mi16 na papírech gri s turbodieslem ze 406 bez turba.ale povedlo se a prodalo se dodnes jezdí. Ale já měl vždycky slabost pro mi16x4 a tak je doma opečovávaná již přes rok.

Odesláno
jo to auto si pamatam... bolo viac krat na nete.. vela nabehane... a mas v tom lpg.... teda pokial sa nepletiem..

no neviem kolko to ma nabehane ale motor este v celku ide.. jj je v tom aj plyn veru ale nejde to poriadne nan a je tam vela much co treba robit.. a btw ten plyn pojde von ..jedine co som stihol tak bola vymena sviecok, v prvom rade treba spravit brzdy lebo tam ziadne niesu,som rad,ze som zasieldomof :) potom vyfuk treba vymenit lebo ho roztrhlo cestou... a hned nato pojde von plyn a sup na stk :) a kto sa to pytal ci to je ten z autobazaru tak odpoved je ano .. a takisto si pametam ,ze tam uz pred casom bola..ale za tie peniaze... interier je nadherny akurat ,ze je asi 2cm roztrhnuta sedacka.. ale to by bolo nadlho kazdu jednu muchu pisat tuna :)) myslim si,ze za ten peniaz niesom v strate :) a este niekto pisal ,ze dostal po cumaku.. mozno dostal ale odniesli si to len plechy.. auto vidno ,ze je komplet strekane dakym \"odbornikom\" ale inak kasna je zdrava ,sasi su neohnute a vse je na pohlad ok

a este ohladom dielov na auto sa nebojim,este jeden kamarat ma micko rozobrate a tento tyzden sa ma pilit.. a dalsie 2 motory :) a na nete je v poslednej dobe furu miciek + mam dalsie v ponuke za par euri ..neni to ako kedysi,ze sa neda nic zohnat :)) pre mna hra skor rolu cas :-/

[upravil dne 20.4.2011 17:28 riderRLM]

[upravil dne 20.4.2011 17:33 riderRLM]

Guest sukpavel
Odesláno

koroze jinak bych nevyměnil za nic na světě. Už mi tu stojí jiná.

[upravil dne 24/4/11 21:34 sukpavel]

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...