Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To je XS, ne Gti, měl jsem XS a motor vypadal uplně stejně až na tu červeno-chromovou věc nad převodovkou (asi to topení) a měl 80 ne 90 kW. A nemá ani kotouče s chlazenim - na Gti by měli být.

Odesláno

no dle motoru se to soudí blbě, moc tam teda vidět není... nevím jak XS, ale jsou tam ramena z GTI, takže já se spíš přikláním ke GTI... jinak to že nemá chlazený kotouče nic neznamená, 1.6GTI taky neměla :) můžete někdo zkusit z majitele vypáčit lepší foto

ale jinak celkovej názor: hroznej bastl ala \"rádoby tuning\"... nalepená mračítka, interiér zprzněnej otřesnou šajtrou a volantem a to tam není vidět vše :/

Odesláno

takový křídlo jsem měl na autě taky :) jelikož bylo ale otřesně odrbaný a taky mělo ulámaný šrouby, tak jsem ho vyhodil a sehnal si klasický z gti

post-0-1410961228425_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: N3R3Z

no dle motoru se to soudí blbě, moc tam teda vidět není... nevím jak XS, ale jsou tam ramena z GTI, takže já se spíš přikláním ke GTI... jinak to že nemá chlazený kotouče nic neznamená, 1.6GTI taky neměla :) můžete někdo zkusit z majitele vypáčit lepší foto

foto je dobry, motor spatnej :)

podle me je to jednobodova strikacka (XU9M), max cca 110PS. GTI to neni urcite.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...