Benžík Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 To je XS, ne Gti, měl jsem XS a motor vypadal uplně stejně až na tu červeno-chromovou věc nad převodovkou (asi to topení) a měl 80 ne 90 kW. A nemá ani kotouče s chlazenim - na Gti by měli být. Citovat
N3R3Z Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 no dle motoru se to soudí blbě, moc tam teda vidět není... nevím jak XS, ale jsou tam ramena z GTI, takže já se spíš přikláním ke GTI... jinak to že nemá chlazený kotouče nic neznamená, 1.6GTI taky neměla můžete někdo zkusit z majitele vypáčit lepší foto ale jinak celkovej názor: hroznej bastl ala \"rádoby tuning\"... nalepená mračítka, interiér zprzněnej otřesnou šajtrou a volantem a to tam není vidět vše :/ Citovat
riderRLM Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 hm tie spoilere aj to kridlo mala myslim len evo nie? Citovat
N3R3Z Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 takový křídlo jsem měl na autě taky jelikož bylo ale otřesně odrbaný a taky mělo ulámaný šrouby, tak jsem ho vyhodil a sehnal si klasický z gti Citovat
309GT Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Takové křídlo jsme měli na Vectře A:papa Ale GTi je hezčí Citovat
.mycTD Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: N3R3Z no dle motoru se to soudí blbě, moc tam teda vidět není... nevím jak XS, ale jsou tam ramena z GTI, takže já se spíš přikláním ke GTI... jinak to že nemá chlazený kotouče nic neznamená, 1.6GTI taky neměla můžete někdo zkusit z majitele vypáčit lepší foto foto je dobry, motor spatnej podle me je to jednobodova strikacka (XU9M), max cca 110PS. GTI to neni urcite. Citovat
Benžík Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 jj jednobod, typ ddz, 80kw. Gti mají asi jenom čtyřbodovky s velkym sánim. A ty ramena jsem měl na xs taky takový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.