Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem se dneska stavoval ve shoroomu pezotu u nas se zeptat co new, a koupil sem si tam anglicka 307-my v oranzovocervenyx barve. :D tridvirko, oteviraci kufr a odpruzeny kolecka :D fakt gut :D:D:D pak tammely este 807-mu, ale tu si koupim priste, asi si doma udelam celou modelovou radu :D:D:D a cena byla pekna, jen 70kc :D:D

Jo,a mlady semkoupil Pexeso, a jelikoz si ze Sebetova odvazela dvoje, tak bude mit urcite radost :D:D

Odesláno

205 v závodní úpravě vyrábí Bburago jako modýlek, tušim 1:43. Stojí to taky kolem 70 kč. Ale já ho kupoval, když jsem byl ještě škvrně, takže nevim, jestli se ještě vyrábí. Každopádně ten můj se mi ještě doma někde válí, kdyby někdo chtěl...

Ke lvíčkům jsem se choval vždycky pěkně, takže jsem ho ani netahal na píseček. :D:D:D

Odesláno

Bburago: peugeot 205 Turbo (Dakarske barvy) zluta barva

pak asi taky bburago, Nejspis to Rally v bile barve

a nakonec jsme videl dokonce i 5tidvirko v cervene (vyrobce si nepamatuju, ale bylo to na hnusnych plechacich s poklicema)

Ty bburaga byly v meritku 1/25, cena do 300,- ale spis kolem 200,- ( uz niepametam )

Odesláno
Napsán autorem Marlin

205 relycko je na foxtoys za 800kc, v meritko 1:43

406 je coupe v meritku 1:43 a 1:18 oboje kolem 900kc

ten anglicak, 406-ku tam nemely :( stejne jako 106-ku :(

No vida, a hned mám co tunit... tedy něco, na co budou prachy... kolik do toho může stát snížit hlavu a nějaký ty spojlery, že :D:D

Odesláno
Napsán autorem Luger

Napsán autorem Marlin

205 relycko je na foxtoys za 800kc, v meritko 1:43

406 je coupe v meritku 1:43 a 1:18 oboje kolem 900kc

ten anglicak, 406-ku tam nemely :( stejne jako 106-ku :(

No vida, a hned mám co tunit... tedy něco, na co budou prachy... kolik do toho může stát snížit hlavu a nějaký ty spojlery, že :D:D

no, cece, ja si takhle vytunil BMW 328i v M1:18..... :D:D:D fotky sou u me na webu

a dneska sem si koupil 807-ku :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...