Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Tam je ten šroub na klíč 21 ne?

To je, ale nenašel jsem ani stranovej, takže dneska na něj vlítnu s golou z práce v ruce a odpoledne ho povezu do Letňan;)

Odesláno

Dopoledne jsem s týpkem mluvil po telefonu a neměl moc dobrý zprávy.

Vinutí je prošlehlý na kostru a diodovej blok prej taky nic moc (oprava za cca 4- 4,5 tis.):( Od kolegy jsem dostal zbytky nějakýho jinýho altíku, tak mu je tam vezmu, jestli by šel ze dvou poskládat jeden. Pokud ne, tak si koupim novej altík v Kelly a nebudu se muset bát, jak dlouho vydrží jinej starší...

Odesláno

Tak to nakonec dopadlo tak, že jsem musel do Kelly a koupit novej altík.

Vzal jsem to i s řemenem Dayco a celá sranda mě vyšla na 3163,- Kč (sleva 38%):super

Aspoň budu mít jistotu, že něco vydrží a přinejhoršim ho můžu reklamovat (záruka 3 roky):potlesk

Odesláno

Altík namontovanej a všechno funguje jak má:super:potlesk

Jen jsem hned napoprvé trochu víc napnul řemen a po nastartování mi mlátil do krytu rozvodů. Po malym povolení už to bylo v cajku;) A taky mě zaskočil altík tim, že zpočátku vůbec nedobíjel, než se zabrousily uhlíky. Přitom v práci uhlíky na generátorech a alternátorech normálně zabrušuju a až pak je montuju zpátky:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...