Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já jsem zrovna nedavno folie dával, cena 2900,- za celé auto s atestem

Trvalo jim to 6 hodin a to jen kvůli zadnímu oknu, jelikož je zakulacené do všech stran tak jsou s tím problémy, jde to špatně. Všechno bylo v pohodě až na přední trojuhelníčky, tam mi to trochu blbě zařízli a je tam mezera (budu reklamovat). Jinak bych si dal pozor na bubliny, zmíněné zaříznutí a ať máš správně nalepené štítky s atestem.

Jinak je to super hlavně pro děti a není vidět do kufru.

Odesláno

A davaj bacha na atest lebo fizli uz robia na Vianocne odmeny D.Kubin na pokutach zatial 11 000 000 sk,Ruzomberok 5 000 000,Martin 4 000 000 sk a neskutocne ich nadriadeny teraz je.u ze ako je to mozne ze Kubin tak vela a oni tak malo.Je to sila.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Matuzalem401

A davaj bacha na atest lebo fizli uz robia na Vianocne odmeny D.Kubin na pokutach zatial 11 000 000 sk,Ruzomberok 5 000 000,Martin 4 000 000 sk a neskutocne ich nadriadeny teraz je.u ze ako je to mozne ze Kubin tak vela a oni tak malo.Je to sila.:myslim

A Ty máš takové informace odkud?:myslim
  • O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: martin307

Tak já jsem zrovna nedavno folie dával, cena 2900,- za celé auto s atestem

Trvalo jim to 6 hodin a to jen kvůli zadnímu oknu, jelikož je zakulacené do všech stran tak jsou s tím problémy, jde to špatně. Všechno bylo v pohodě až na přední trojuhelníčky, tam mi to trochu blbě zařízli a je tam mezera (budu reklamovat). Jinak bych si dal pozor na bubliny, zmíněné zaříznutí a ať máš správně nalepené štítky s atestem.

Jinak je to super hlavně pro děti a není vidět do kufru.

Kde to udělaj za 2900 ?? docela málo :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...