Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem Luger

Napsán autorem Operator

2 Luger: To samý, co jsem psal o ségrách Marlinovi, platí i pro tebe!!! Ne, že jí necháš doma! :D:D:D:D:D :papa

Již jsem započal překecávací manévry... BUde tam i s WOOOOW kámoškou - ségru si vemte, ale kámoška je MOJE!!!!!!! :P:D

OK, domluveno!!! :D:D:papa

Chlípný hnusníku... hnusný chlípníku :D :D :P

Ještě není nic jisté, páč holky rády rozjíždějí své mazce a tak s nimi není nikdy nic jisté... Snad dám Pegynu do té doby do kupy, teď je zrovna u Vašendy (poloosa + kloub - pozůstatek z Plzně :( ) Navíc je prý kvůli tomu potřeba vyměnit hromadu dalších věcí... A jak řekl klasik - My mu nerozumíme, ale My mu věříme :P

Odesláno

hmmm, tak panove, mam spatnou zpravu :( vypada to, ze na Dzban asi tohle datum nemuzu, pravdepodobne se budu flakat s mladou nekde na morave.... je mi lito, tak az asi pristi Dzban

Odesláno
Napsán autorem Operator

Asi nejsem úplně \"in\", dalo by se dokonce říci, že se cítím poněkud zmatený.

Co znamená \"rozjíždět mazce\"??? :D:D:D:papa

Odborně se tomu říká \"mazce a sekrece\" - podívej se do slovníku cizích slov... Vzhledem k tomu, že je to české sousloví, tak se musíš podívat do ANGLICKÉHO slovníku cizích slov :D :D :D

Odesláno
Napsán autorem Luger

Napsán autorem Operator

Napsán autorem Luger

Napsán autorem Operator

2 Luger: To samý, co jsem psal o ségrách Marlinovi, platí i pro tebe!!! Ne, že jí necháš doma! :D:D:D:D:D :papa

Již jsem započal překecávací manévry... BUde tam i s WOOOOW kámoškou - ségru si vemte, ale kámoška je MOJE!!!!!!! :P:D

OK, domluveno!!! :D:D:papa

Ještě není nic jisté, páč holky rády rozjíždějí své mazce a tak s nimi není nikdy nic jisté... Snad dám Pegynu do té doby do kupy, teď je zrovna u Vašendy (poloosa + kloub - pozůstatek z Plzně :( ) Navíc je prý kvůli tomu potřeba vyměnit hromadu dalších věcí... A jak řekl klasik - My mu nerozumíme, ale My mu věříme :P

Tak jsem přijel od Vašendů a s úsměvěm na tváři můžu směle oznámit, že jinam už nikdy nejedu !!!!! :o :o ;):cool::papa

Odesláno
Napsán autorem Luger

Me taky zajima co to je \"holky rády rozjíždějí své mazce\"

Odesláno
Napsán autorem Luger

Napsán autorem Operator

Asi nejsem úplně \"in\", dalo by se dokonce říci, že se cítím poněkud zmatený.

Co znamená \"rozjíždět mazce\"??? :D:D:D:papa

Odborně se tomu říká \"mazce a sekrece\" - podívej se do slovníku cizích slov... Vzhledem k tomu, že je to české sousloví, tak se musíš podívat do ANGLICKÉHO slovníku cizích slov :D :D :D

Hm, tos mi to teda vysvětlil, fakt dík!! :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

PRÁVĚ JSEM SE VRÁTIL Z HRADU O.K sorry - ze Džbánu a hlásím zamluvení velkého stolu na zahrádce restaurace Šárka v campu Džbán, a to pro cca 10 příznivců Peugeot clubu na 18. hodin ve čtvrtek 19.8.2004. Krmě je chutná, podávané nápoje v dobré teplotě, tak snad už nic nebude chybět k spokojenému prožití 2. pražského minisrazu na Džbáně.

[Editován dne 8/15/Sun, 15 Aug 2004 19:09:40 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:09:40 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:09:40 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:09:40 +0000 Medvěd]

[Editován dne 8/15/Sun, 15 Aug 2004 19:12:23 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:12:23 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:12:23 +0000Sun, 15 Aug 2004 19:12:23 +0000 Medvěd]

Odesláno

Tak ja se pokusim tradicne dorazit.

Snad mi to vyjde,mozna budu v praci ale pokusim se udelat volno.

Zitra dam vedet jak to vypada,jestli dorazim nebo nee.

Odesláno
Napsán autorem Marlin

ja jedu, na 100%, vezu tam tatovy disk na auto a jeste si jedu pro new founa, tak tam budu, se mnou pocitejte, ale asi pojedu sam, sestricky nic......

No aspoň že tak! Si vyslal přítulku na Moravu samotnou, jo? :D Snad tam vezme sestřičku aspoň Luger!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...