longstarr Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Ahoj,Prasklo mi čelní sklo.Chtěl jsem to vyměnit z poviného ručení,ale řekli mi,že pojišťovna to nehradí, když je ten druhý rodinný příslušník a všichni známí nechtějí přijít o bonus.Neměli jste někdo stejný problém??Nedalo by se to nějak obejít?? Citovat
wooody Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 dalo ale je to pěkná sviňárna a osobně bych to neudělal.................. jeď za nějakym kamionem napiš si spz a pak ho zastav že mu ulít z kola kámen... a opravit to na něj..... ale je to fakt sviňárna Citovat
Qcko Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Zalezi aj na tom ako prasklo, prasklina od kamena je ina ako ked \"zrazu\" pukne...inak to nasere, no:nevim Citovat
piškotek Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Pokud máš čelní sklo pojištěné je uplně jedno jestli je prsklé nebo počkrabané...pokud máš jen pov.ručení domluv se s kamarádem....další možnost připojistit čelní sklo a posléze nahlásit poj.událost. Citovat
brasil Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Má rada z ní drsně neber si to zle. Ale pokud si chtěl ušetřit na pojištění čelního skla, tak si ho teď holt zaplatíš a pak doporučuji připojistit. Protože při připojištění kontrolujou jestli už není puklé. Citovat
kajvet Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 anebo musíš mít známého, který ti to pojistí i s prasklým sklem a ty to třeba za měsíc nahlásíš.. Citovat
piškotek Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Tak tak...ale pokud by byl ten známej tak se to hold neřeší tady..... Citovat
kajvet Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Přesně tak,to se neřeší zde veřejně,ale přes mail či SZ. Citovat
longstarr Odesláno 20. srpen 2009 Autor Odesláno 20. srpen 2009 JJ,dík za rady.Platit nebudu,nakonec se někdo našel.Ufff!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.