Lomarinka2 Odesláno 6. listopad 2002 Autor Odesláno 6. listopad 2002 Jo aj vim..al enerikejte mi ze NIKDO nema zkusenost jako ja..ja nerikam ze ted j emi lip..a nerikam ze jsme ted na 100% spokojena-rozhodne mu uz tak moc neverim..vadi mi vic narazek, proste ja sama jsem s eposunula jinak.. Vostikovi jsem neco psala do mailu-tak nejak v kostce moji situaci..zkratka ted neni dobra doba na to zvladat jeste rozchod.o// a ja nerikam ze jste me nevarovali a jsem vam z ato strasne vdecna, dokonce tak, ze vam sem snad vlepim foto svyho auti;oDD Zigullicka:oDD nen evazne diky... byla bych rada, kdyby tohle tema jeste zustalo otevreny..co vi na to? ze by takovej serial na pokracovani? diky... Citovat
voštík Odesláno 6. listopad 2002 Odesláno 6. listopad 2002 no to se uvidi, jak casto sem budes chodit a reagovat na nase kydy Citovat
Lomarinka2 Odesláno 6. listopad 2002 Autor Odesláno 6. listopad 2002 Hlavne kdyz bude co rikat;o) tenhle kdy, byl ponekud jednostranny;o))) Citovat
Guest JR Odesláno 6. listopad 2002 Odesláno 6. listopad 2002 Vostik furt keca nejaky kraviny, takze kydat se muze porad .... Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2002 Odesláno 7. listopad 2002 Lomarinka2: no tak už si pořiď nějakého toho Peugeota, a můžeš tu kecat o všem možném až do aleluja... Citovat
voštík Odesláno 7. listopad 2002 Odesláno 7. listopad 2002 JR: ale nejrdsi kydam stejne hnuj a vidlema !!!! Oddie: blaznis?!?!?!?!?!?!? dyt by ji ten zarlivej kokot toho peugeotka mohkl podpalit Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2002 Odesláno 7. listopad 2002 No, tak mě tak ještě napadlo, Lomarinko(2): když ten "tvůj" tak šíleně řádil kvůli jednomu příspěvku L.(1), co bude dělat, až se sem podívá znovu, a zjistí, že ty se tu teď s námi takhle vesele vybavuješ? To se asi pos...e, ne? Vždy? to tvoje téma tu má zdaleka nejvíc příspěvků! Citovat
voštík Odesláno 7. listopad 2002 Odesláno 7. listopad 2002 Ze by jsme vyhlasili rekrdmanku fora? pres 20 prispevku za 2 dny tu jeste nikdo nemel a to uz nemluvim o tom co bude treba za dalsi mesic Citovat
voštík Odesláno 7. listopad 2002 Odesláno 7. listopad 2002 Tak oprava: 27 za 24hodin A 70 celkem (i s timto) Citovat
Lomarinka2 Odesláno 7. listopad 2002 Autor Odesláno 7. listopad 2002 Nevim ale myslim ez by mi mohl uz aspon trosku verit..zvlast kdyz vam tu vesmes rikam jak ho miluju a s nikym z vas se nedomlouvam na srazu;o) ja myslim ze by mohl uverit aspon, ze je pro mne jediny.... aspon to... no jinak si taky muzeme povidat o zigulikach a co jako rekordmanka dostanu ? Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2002 Odesláno 7. listopad 2002 Nedomlouváš se na srazu, ale mailuješ si s Voštíkem! Všechno víme Tak copak pěkného nám povíš o žigulíku??? Citovat
Lomarinka2 Odesláno 7. listopad 2002 Autor Odesláno 7. listopad 2002 No to bylo mailovani;o) ty maily mam i ulozene;o)zadne kompromitujici veci jsme nepsali;o))) naopak-pomahal mi zjistit kdo je Lomarinka(1) O zigulikovi? ja nevim neznam lepsi auti;o)))) Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2002 Odesláno 7. listopad 2002 Jen aby Neznáš lepší autí??? Tak to já jo, a spoustu... To je tvé první? Já měl 21053 (85) jako své první auto, a 2101 (80) jako druhé. To teď jezdí někde po Ukrajině... Citovat
Lomarinka2 Odesláno 7. listopad 2002 Autor Odesláno 7. listopad 2002 ano ano prvni;o) a zatim jedine a absolutne vykonne;o) co bych taky chtela kdy mi vzari bylo 20;o) kolik ¨tu je tak vam? Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2002 Odesláno 7. listopad 2002 Věk najdeš v infu o členech (většinou). Mně téměř 30. Citovat
Guest Urbanek Tomas Odesláno 7. listopad 2002 Odesláno 7. listopad 2002 Oddie uz je stara paka Citovat
voštík Odesláno 7. listopad 2002 Odesláno 7. listopad 2002 Oddie: abych nezkompromitoval ja tebe ............... Lomarinka2: ale moc jsem ti nepomohl ,co? ad Ziguli: lepsi nez Schade, jsou to vraky...... a jeste k tomu nebezpecne ridice maji.... Ja a cario bych mohl vypravet.¨ Vsechny bouracky (4), krome jedne (za to muze tekuty svetr) zavinil nejaky skodoffffffkar Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.