Lomarinka2 Odesláno 25. říjen 2002 Autor Odesláno 25. říjen 2002 ach jo ,..kdybyste ted vedelijak mi je ( Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2002 Odesláno 25. říjen 2002 Tak jsem tu ještě na skok... Lomarinka2: hoď už ho za hlavu, vymaž tel. číslo, pak se běž někam proběhnout s kamarádkou, a až se vrátíš, prodej toho žigulíka a sežeň si pežotka, jinak s tebou nebudem kamarádit! Ne, vážně, fakt to teď neřeš, nech to uležet, ráno moudřejší večera. Nemá cenu mu volat, když ani nebere telefon. A co máš vůbec za žigulíka, že je tak "rulez"? Citovat
Lomarinka2 Odesláno 25. říjen 2002 Autor Odesláno 25. říjen 2002 Uz jsme s nim mluvila..byl silne neochotnej, a neprijemnej.. k tomu klukovi uz nepujde, mne videt nechce, an otazku jestli mi neveri odpovedel ze neveri a ze ho nemam otravovat... a ze doma uz rekl ze je konec.. To nikdy neudelal-ikdyz jsme se pohadali buhvi jak, nikdy to nerekl doma..nikdy... ja jsem fakt nestastna..nestastne zamilovana ja nevim jestli to ma nejakej smysl to resit..potrebovala bych usnout a zitra se vzbudit bez vzpominek... Zigulik..no mam k nemu silnej vstah... Jinak je to VAZ 2101..skoro veteranek, ale manovej tmave zelenej lak a docela o nej pecuju... o to spis nechapu proc si mysli ze me zajima Signalizace rozsvícených světel u peugeotu... Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2002 Odesláno 25. říjen 2002 To je evidentně jen záminka, jak psali kluci. Tutově. Hele, já když potřeboval takhle zapomenout, tak jsem se šel někam zničit fyzicky - na kolo, na aerobic apod. Zkus to taky, pomáhá to 2101 jsem měl taky, a eště 2105 - ten hranatý. Oba bílé... bylo na nich vidět, jak dobře reznou, potvory. Jakpak o něj pečuješ, co? Kontroluješ olej v převodce řízení? Ten se často ztrácí... A co brzdiče, že se občas přidírá vnitřní váleček, a vnitřní destička se víc ojíždí? Eště na nějaké typické závady žigulíků bych si určitě vzpomněl, ale jinak to byla pohoda. No nevím, vážně tě nezajímá signalizace světel u pežotů? Citovat
Lomarinka2 Odesláno 25. říjen 2002 Autor Odesláno 25. říjen 2002 Oddie--->jenza zaminka..kdybyst videli jak krasne se s emnou ve stredu loucil..a vcera bum... ja nevim:( tomu s mi nechce verit:(( s tim zigulem je videt ze se vyznas a ta Signalizace rozsvícených světel? no nevim proc by me to melo zajimat ja ho mam vazne moc rada..zacinala jsme pomalu verit ze bude lip..a ted vidim ze nebude..a on mirika ze nikdy nebude..mam v kruku velkej kndelik a oci plny slz,..strasna beznadej, jak ukazat ze jsme nic neprovedla, jak ho presvedcit... a zase na druhou stranu... nevim jestli bych hopresvedcit dokazala.o(( jsem opravdu nestastna..strasne moc nestastna:(( Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2002 Odesláno 25. říjen 2002 Jéje, neseď už za tím počítačem a běž někam ven, a? přijdeš na jiné myšlenky, nebo se zblázníš. Nemá cenu koumat nad nějakým přesvědčováním - buď tě má rád a věří ti, a v tom případě je přesvědčování o čemkoliv zbytečné, a nebo nemá a nechce se o ničem nechat přesvědčovat. I kdyby se ti nakrásně povedlo, na jak myslíš, že je to dlouho? Za měsíc, dva to budeš mít na talíři znovu, a pravděpodobně ještě horší. Tak šup ven, a a? sem v úterý příjdeš už s úsměvem!!! Pak tu klidně můžem probrat žigulíky, snad se kluci nebudou zlobit, že je to trochu off-topic Jo, a taky jsem měl kdysi chvilku Volhu combi, mimo těch žigulíků. To neznáš, viď? Citovat
voštík Odesláno 25. říjen 2002 Odesláno 25. říjen 2002 Lomarinka2: Trochu mi to pripomina nas vztah s Andy zhruba pred rokem a rokem a pul Byl jsme stejnej nebo spis dost podobnej jako ten extvuj, ale nakonec se mi rozsvitilo (BTW: nechci rikat, ze jsem zdexchlej si hledat dalsi holku a budovat novy vztah ) Dam ti radu ne nepodobnou tem ostatnim: vykasli se na nej a uz se mu nechtej dostat zase do naruce, protoze by se to zase vratilo zpatky - to mi ver) Citovat
Lomarinka2 Odesláno 25. říjen 2002 Autor Odesláno 25. říjen 2002 Tak lid, myslim ze vsechno co jsme si tu psali bylo zbytecny...Ozvala s emi Lomarinka (1)..napsala mi To je ale blba nahoda, jsem totiz taky z Olmika. Prezdivku mi dal jeden kluk (ani ho neznam) na diskotece a me se zalibila a tak jsem ji pouzila na mail a na peugeot club. Ach jo, kdybych jen tusila co tim zpusobim. Rusim tedy konto Lomarinka a uz nebudu tento mail pouzivat. Rovnez rusim peugeot. Snad to svemu priteli vysvetlis. Ahoj zkusila jsem na ten mail odepsat..a prisla mi automaticka odpoved: Adresu jiz nepouzivam, Byly jsme dve se stejnym nickem a ja ho mela jen kratce. a je to vite kde?! jedinej kontakt co jsem na ni mela...jediny co jsem chtela bylo, aby mi napsala neco presvedcivyho.-duvod proc bych to treba nemohla byt ja..cokoliv!!! a ona zmizi... Prosim!! PORAD NA NI SHANIM KONTAKT!!! pochybuju ze tohle vysvetli memu priteli ze ten nick a mail neni muj Boze to je peklo aspon se vysvetluje, jak je mozne, ze mame stejny nick, kdyz ten muj byl tak dlouho jediny... je z OL, a rekl ji tak nekdo... ach jo..jenze co ted..(( Muj kluk si mysli, ze jsem se tu s vami vybavovala, a ze jsem chtela na vas sraz(asi se zigulikem ) a nakonec jsem rekla ze nemuzu ze mam rozbite auto... Kdyz jsme mu rekla ze na vybavovani jsem se mohl azaregistrovat kdekoliv a ne zrovna na foru pežotkářů, řekl mi jen ze jsem lharka..tecka.. takhl emi neuveri..takhle ne.o(((( Prosim! kdybyste kdokoliv cokoliv vedeli!!! dejte mi vedet.... porad ho mam radam, ikdyz zacinam tusit ze to nema cenu... porad doufam ze se zmeni... TOBE se to taky povedlo..zmenil jsi se... Porad doufam ze jeho laska ke mne ho zmeni..dneska se mnou chtel za tu dobu co jsem tu nepsala, 2x mluvit po telefonu-pokazde pod nejakou zaminkou ale vzdycky sklouznul na tohl etema. Myslim teda,ze naschval muzu vyskrtnout..asi me ma rad, a asi i moc..jen se citi byt podvedeny necim, co ja jsem neudelala:( Jenze ja uz nevim jak mu to lip dokazat... a to jak se rychle Lomarinka(1) zdekovala je taky divny:( ach jo..zivot je .........!!!!! Citovat
Lomarinka2 Odesláno 25. říjen 2002 Autor Odesláno 25. říjen 2002 tak me napada je nejaka moznost, jak zjistit na centrumu osobni informace o lidech co tam jsou? Citovat
Lomarinka2 Odesláno 25. říjen 2002 Autor Odesláno 25. říjen 2002 a ted si vypnul telefon... nevim jestli baterka nebo schvalne..treba uz spi..ale nemyslim ze by se mu tam ty smsky bez mazani vesly:(( ach jo... Citovat
voštík Odesláno 26. říjen 2002 Odesláno 26. říjen 2002 A napadlo te, ze ten nick slysela L1 prave od toho tveho????? Bych se moc nedivil - je to totiz dost neobvykly nick na to, aby si to vymysleli 2 lidi a jeste ktomu ze stejneho mesta........ Premyslej....... stoji ti to za to se kvuli nemu tak trapit.....????? Ja vim, z ereknes, ze jo Citovat
Lomarinka2 Odesláno 26. říjen 2002 Autor Odesláno 26. říjen 2002 To Modena-viz novy prispevek... jinak me to taky napadlo.. ale tomu neverim... neverim ze by mi tak lhal..ale zase na druhou stranu s erika ze zarlivec zarlia neveri, protoze citi ze jemu se neda verit..jenze ja uz nevim co mam delat..vazne.o((( pokracovani je na prispevku od Modeny.. Kdyz tak ale piste klidn esem..jsme rada ze "tu s emnou jste"... Citovat
voštík Odesláno 27. říjen 2002 Odesláno 27. říjen 2002 chlapi jsou svine......... urcite to slysela od neho Citovat
Lomarinka2 Odesláno 27. říjen 2002 Autor Odesláno 27. říjen 2002 Vosticku pls jukni na mail... Citovat
oddie Odesláno 27. říjen 2002 Odesláno 27. říjen 2002 Poslyš, Lomarinko2, nechci ti do toho příliš kecat, ale mám takový pocit, že už si budeš muset poradit sama. Já sám jsem ti tu napsal asi 20x, že se na něj máš vy..., a ostatní - jak jsem si všiml - mají evidentně názor úplně stejný. Takže sorry, ale já už tady fakt moc nevidím, co řešit... Citovat
Modena Odesláno 28. říjen 2002 Odesláno 28. říjen 2002 víš oddie má pravdu, myslím že každou z nás chlap někdy opustil a zklamal.. pro jedno kvítí slunce nesvítí, na světě je 7mild. lidí z toho polovina chlapů, takže věř že mezi nimi je někde ten pravej, ale ten tvůj to určitě není Citovat
voštík Odesláno 29. říjen 2002 Odesláno 29. říjen 2002 Tak bohuzel musim priznat, ze chlapu je min Proto vznika i nevera, protoze cmelacci musi opylovat vic kvetinek Citovat
oddie Odesláno 29. říjen 2002 Odesláno 29. říjen 2002 Voštík: no, teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku. Já to schválně někdy zkusím nadhodit té svojí, s těmi čmeláčky a květinkami, schválně, co mi na to řekne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.