marko306 Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 mo bolo to skôr také azúrové. Nech sa k tomu vyjadrý deddo, nech mi to potvdí, či som neni farboslepí, či aj on videl to čo ja Citovat
pastorek Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Tak dám obrázok. Vľavo je čistý olej, v strede olej z kompresora s pilinami zo zničeného pohonu a vpravo olej zralý na výmenu. [upravil dne 18/8/09 pastorek] Citovat
tiburtius Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Takže aak dobre chápem Pastorek tak sa dá meniť aj olej v kompresore klímy ale kde a ako? Vieš hodiť nejaké foto? Mám to zveriť skôr odboríkovi? Citovat
pastorek Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Neviem či pri všetkých typoch kompresorov to je možné. Konkrétne pri tom čo som popisoval je nalievacia skrutka medzi prípojmi trubiek. Na obrázku označené šipkou. Nakoľko výmena vyžaduje manipuláciu s kompresorom tak je vhodné ho meniť pri demontovanom kompresore. Opätovná montáž vyžaduje naplnenie systému chladivom a samotný olej asi nebude jednoduché zohnať tak odporúčam výmenu zveriť odborníkom. [upravil dne 18/8/09 pastorek] Citovat
marko306 Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 pastorek, skôr to bolo do tej farby ake je tá žltkastá fľaša s olejom. A akú farbu by mal mať olej čo sa pridáva do chladiva? Citovat
pastorek Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 To čo poznám bol žltkastý ale je možné že bude odlišný podľa výrobcu. Citovat
Beerryy Odesláno 19. srpen 2009 Autor Odesláno 19. srpen 2009 Takže chlapy. Jak již bylo uvedeno. Oleje jsou tam dva, jeden v kompresoru a druhý v médiu. V Peugeotu mi tyto informace sice moc zdělit nechtěli jelikož se prý mění rovnou celý kompresor (cca 20000,--). Kompresor mám již vymontovaný a zrepasovaný, už jen sehnat ten olej SP10. Nikde o něm nic není, ale snad mi ho dodají až budu plnit klimu. Všem účastníkům diskuse děkuji za rady ohledně tohoto v podstatě neznámého tématu. Jarda PS. barva oleje se prý mění v závislosti na tom, jestli si přidáte do systému také barvu na zjištění úniku. Alespoň to říkal chlaďař. Citovat
deddo306Break Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Takže ako pisal Marko,ked sme menili ten chladič,tak vytiekol nejaky olej ale zo starého chladiča,s kompresorom sa nič nerobilo a ak to dobre chapem olej z kompresoru som vidiet nemohol,ked tvrdite že sú tam dva typy olejov.Podla mna bol preto zelenkasty,lebo som tam daval farbivo ked som robil test uniku média.Ale ten kompresorovy olej asi radsej dam vymenit,aj ked som nevedel že tam také niečo je. Citovat
jozefsv Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Původně zaslal: deddo306Break Takže ako pisal Marko,ked sme menili ten chladič,tak vytiekol nejaky olej ale zo starého chladiča,s kompresorom sa nič nerobilo a ak to dobre chapem olej z kompresoru som vidiet nemohol,ked tvrdite že sú tam dva typy olejov.Podla mna bol preto zelenkasty,lebo som tam daval farbivo ked som robil test uniku média.Ale ten kompresorovy olej asi radsej dam vymenit,aj ked som nevedel že tam také niečo je. spravne. najprv zisti ci je potrebne vobec menit olej v kompresore Citovat
pastorek Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Původně zaslal: deddo306Break Ale ten kompresorovy olej asi radsej dam vymenit,aj ked som nevedel že tam také niečo je. To je zbytočnosť pokiaľ s tým nemáš problémy lebo ten olej je ako celoživotná náplň a na výmenu musí ísť dole kompresor. Tým pádom odčerpanie chladiva, naplnenie a to už nehovorím o vzdušnej vlhkosti ktorá sa dostane do systému a znižuje životnosť vysúšača. Kašli na to, škoda peňazí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.