zuzanka__ Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 tak jsem si udělal nový nick. Lehce se tu v tom nevyznám. Našel se ale jeden člen, který mi s tím trochu pomáhá....každopádně myslím s tím vyznat se tu v tom, takže doufám, že za tím nebudete hledat nic jiného. Docela koukám, jak se tu prohánějí moje fotky jen na upřesněnou. Ten fiat,který mám ve fotkách je mého přítele, je to mazel. Já mám svoji 207 Citovat
zuzanka__ Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 vůbec nevím, až to vypnu, jak se mám dostat zase do téhle diskuse...připadá mi to tu nepřehledné, ale to je asi tím, že to tu ještě nemám zmáklé Citovat
wooody Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 no vidíte že se vrátila..... tak se tu měj fajně..... a první víkend v Září je velkej sraz v Chomutově tak doufáme všichni že se přijedeš ukázat naživo Citovat
wooody Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 jestli budeš chtít poradit s orientací na foru tak napiš kdyžtak na icq 290 225 003 Citovat
zuzanka__ Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 stačí chvilka a dostanu se do toho snad jinak na ten sraz ještě nevím, jestli dorazím to je sraz na den nebo plánujete i nějaký spaní? Citovat
wooody Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 4-6.9 na kamencovém jezeře v Chomutově jinak info o cene Cenu jsme stanovili za celý víkend, a to 1200,- Kč/os. Cena obsahuje: 2x ubytování 300,- Kč = 600,- Kč 2x snídaně 110,- Kč = 220,- Kč (švédský stůl) 1x páteční večeře (150g kuřecí steak nebo 150 g vepřová krkovice a chlebem a dochucovadly) – 85,- Kč 1x sobotní večeře (kýta na roštu) 150,- Kč 1x příspěvek na ceny 150,- Kč Řádný člen sleva – 100,- Kč Ubytování máme přislíbeno ve čtyřlůžkových chatkách s vlastním soc. zařízením a rozdělením na dva dvoulůžkové pokoje, každý pár tedy může mít své soukromí. DO CAMPU BOHUŽEL NESMÍ PSI ANI JINÁ ZVÍŘATA !!! Citovat
wooody Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 já vím proto ti to nabízím :D ne tak určo bude všichni rádi když si tam s náma přijedete popít a pokecat.... a můžete klidně i fiatem... Citovat
zuzanka__ Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Původně zaslal: wooody já vím proto ti to nabízím :D ne tak určo bude všichni rádi když si tam s náma přijedete popít a pokecat.... a můžete klidně i fiatem... Tak vzhledem k tomu, že jsem na peugeotovym foru, tak přijet na sraz fiatem by bylo asi trochu mimo mísu Citovat
zuzanka__ Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 jinak můžu někde vidět fotky z předešlých srazů? Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 fotosrazy tady http://www.peugeot-club.com/index.php?co=galerie/menu&upload=/foto_srazy/oficialni jinak vím že minimálně jeden fiat už tam bude Citovat
wooody Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Původně zaslal: zuzanka__ Původně zaslal: wooody já vím proto ti to nabízím :D ne tak určo bude všichni rádi když si tam s náma přijedete popít a pokecat.... a můžete klidně i fiatem... Tak vzhledem k tomu, že jsem na peugeotovym foru, tak přijet na sraz fiatem by bylo asi trochu mimo mísu tady se nelpí na tom jestli máš peugeot nebo ne...... je tady hodně lidí co peugeota nevlastněj...... je to spíš taká velká rodina Citovat
zuzanka__ Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Původně zaslal: wooody Původně zaslal: zuzanka__ Původně zaslal: wooody já vím proto ti to nabízím :D ne tak určo bude všichni rádi když si tam s náma přijedete popít a pokecat.... a můžete klidně i fiatem... Tak vzhledem k tomu, že jsem na peugeotovym foru, tak přijet na sraz fiatem by bylo asi trochu mimo mísu tady se nelpí na tom jestli máš peugeot nebo ne...... je tady hodně lidí co peugeota nevlastněj...... je to spíš taká velká rodina áha....chápu Citovat
agresssor Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Původně zaslal: kujon106 Zdravím slečnu s 207 Kujone vubec na nic nemysli jasny:))))))) Me je jasne na co myslis:)))) Citovat
zuzanka__ Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Zdravím slečnu s 207 Kujone vubec na nic nemysli jasny:))))))) Me je jasne na co myslis:)))) také zdravím jinak krásnej bělásek... Citovat
agresssor Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Původně zaslal: zuzanka__ Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: kujon106 Zdravím slečnu s 207 Kujone vubec na nic nemysli jasny:))))))) Me je jasne na co myslis:)))) také zdravím jinak krásnej bělásek... jojo vitej tu mezi nami:) jeee dekuji:) Citovat
destiny Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 2 zuzanka: to víš, dostat se mezi členy Peugeot clubu není jen tak. Museli jsme Tě nejprve trochu prolustrovat 2 Woody: cituji \"DO CAMPU BOHUŽEL NESMÍ PSI ANI JINÁ ZVÍŘATA !!!\" ...hmm, tak to asi necháme doma polovinu členů, ne? ..včetně mě Citovat
KeiTynka Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Původně zaslal: Marlin hele, chodí sem ještě ta slečna z boleslavy jak sem ji v šebe otlapkával auto? To si piš, že chodí! Taky tě vítám Zuzi... [upravil dne 19.8.2009 KeiTynka] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.