Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jsem tu nová

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem si udělal nový nick. Lehce se tu v tom nevyznám. Našel se ale jeden člen, který mi s tím trochu pomáhá....každopádně myslím s tím vyznat se tu v tom, takže doufám, že za tím nebudete hledat nic jiného. Docela koukám, jak se tu prohánějí moje fotky :) jen na upřesněnou. Ten fiat,který mám ve fotkách je mého přítele, je to mazel. Já mám svoji 207 :P

Odesláno

no vidíte že se vrátila..... tak se tu měj fajně..... a první víkend v Září je velkej sraz v Chomutově tak doufáme všichni že se přijedeš ukázat naživo

Odesláno

4-6.9 na kamencovém jezeře v Chomutově

jinak info o cene Cenu jsme stanovili za celý víkend, a to 1200,- Kč/os. Cena obsahuje:

2x ubytování 300,- Kč = 600,- Kč

2x snídaně 110,- Kč = 220,- Kč (švédský stůl)

1x páteční večeře (150g kuřecí steak nebo 150 g vepřová krkovice a chlebem a dochucovadly) – 85,- Kč

1x sobotní večeře (kýta na roštu) 150,- Kč

1x příspěvek na ceny 150,- Kč

Řádný člen sleva – 100,- Kč

Ubytování máme přislíbeno ve čtyřlůžkových chatkách s vlastním soc. zařízením a rozdělením na dva dvoulůžkové pokoje, každý pár tedy může mít své soukromí.

DO CAMPU BOHUŽEL NESMÍ PSI ANI JINÁ ZVÍŘATA !!!

Odesláno
Původně zaslal: wooody

já vím proto ti to nabízím :D:D ne tak určo bude všichni rádi když si tam s náma přijedete popít a pokecat.... a můžete klidně i fiatem...

Tak vzhledem k tomu, že jsem na peugeotovym foru, tak přijet na sraz fiatem by bylo asi trochu mimo mísu :mad:

Odesláno
Původně zaslal: zuzanka__

já vím proto ti to nabízím :D:D ne tak určo bude všichni rádi když si tam s náma přijedete popít a pokecat.... a můžete klidně i fiatem...

Tak vzhledem k tomu, že jsem na peugeotovym foru, tak přijet na sraz fiatem by bylo asi trochu mimo mísu :mad:

tady se nelpí na tom jestli máš peugeot nebo ne...... je tady hodně lidí co peugeota nevlastněj...... je to spíš taká velká rodina

Odesláno

tady se nelpí na tom jestli máš peugeot nebo ne...... je tady hodně lidí co peugeota nevlastněj...... je to spíš taká velká rodina

áha....chápu :D

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: kujon106

Zdravím slečnu s 207 :mrk:D

Kujone vubec na nic nemysli jasny:))))))) Me je jasne na co myslis:))))

také zdravím ;) jinak krásnej bělásek...;)

Odesláno

Původně zaslal: agresssor

Původně zaslal: kujon106

Zdravím slečnu s 207 :mrk:D

Kujone vubec na nic nemysli jasny:))))))) Me je jasne na co myslis:))))

také zdravím ;) jinak krásnej bělásek...;)

jojo vitej tu mezi nami:)

jeee dekuji:):mad:

Odesláno

2 zuzanka: to víš, dostat se mezi členy Peugeot clubu není jen tak. Museli jsme Tě nejprve trochu prolustrovat :aut

2 Woody: cituji \"DO CAMPU BOHUŽEL NESMÍ PSI ANI JINÁ ZVÍŘATA !!!\" ...hmm, tak to asi necháme doma polovinu členů, ne? :D ..včetně mě :D

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

hele, chodí sem ještě ta slečna z boleslavy jak sem ji v šebe otlapkával auto? :D

To si piš, že chodí! :aut:D

Taky tě vítám Zuzi... ;)

[upravil dne 19.8.2009 KeiTynka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...