jumbo Odesláno 15. srpen 2009 Odesláno 15. srpen 2009 caute...ospravedlnujem sa ak to tu uz bolo ale nejako sa mi to nepodarilo najst.....mam taky problem....ked mam zapnute stretavacie svetla tak prave mi svieti ale lave nie a svieti namiesto neho parkovacie....a ked zase zapnem parkovacie tak prave mi nesvieti a to lave hej....nestretol sa niekto s takym problemom...diki.....( P 307 Break 1.6 HDi ) Citovat
Ticcino Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 A to takhle dělá z ničeho nic? Nebo se někdo štrachal v elektrice a špatně připojil dráty? Citovat
pastorek Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Ako jednu z možných závad by som to videl na zlú kostru. Odporúčam odpojiť konektory predných i zadných svetiel a premerať ukostrenie. Citovat
jumbo Odesláno 17. srpen 2009 Autor Odesláno 17. srpen 2009 no kontakty boli zle zapojene lebo sa tam vymienali ziarovky......ale najnovsie robi to ze ked otocim klucik tak sa nezapnu svetla ani stretavacie a ani parkovacie.....musim packu potocit az tam kde svietia stretavacky sucasne s parkovacimi aby sa zasvietili vobec..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.