Marlin Odesláno 26. leden 2005 Odesláno 26. leden 2005 jeeee, nazdar Ady, ty jesteš zisej :D:D sem si zrovna na tebe nedavno vzpomnel co asi delas ja si tim moc rychle nelitam, kazdy den do Liberce, tak prumer je 120 km/h, protze me to uz nebavi a cestu unam nazpamnet mno, a nebouram vubec, auticko porad slouzi Citovat
jakoubek Odesláno 31. leden 2005 Odesláno 31. leden 2005 Tak mam oservisovano :-))) novy vyfuk... trubka + konec... orig Peugeot /vypada daleko lepe, nez nahrazky,. ma to i povrchovou upravu :-)) , dodano osvetleni interieru s cteci lampickou... ve tme opravdu super, neni znat, ze je rozsvicena, olej, filtry /i vzduchovej/, garancka na 45 000 /chodim po 15t, i kdyz mam servisni interval 30t.... nic nenalezeno, takze snad pohoda.... a vymenenej termostat... po pravde, zmena moc znat neni :-)) ale za 200, co bych chtel :-)) Citovat
Sirael Odesláno 4. březen 2005 Odesláno 4. březen 2005 ADY: Nevim,jak moc to zkreslujou kola, ale na tachaci 180km ze 180 pro ktery je cejchovanej Pravda s vetrem v zadech a z kopce :D:D ja vim, su prase, ale de to z toho dizlika vyzdimat Citovat
Marlin Odesláno 5. březen 2005 Odesláno 5. březen 2005 rozjedes ho i na 200 :D ozkouseno tak uz mam funkcni ostrikovace, super, strikato a ja dokonce vidim, to je vynalez, panejo Citovat
jakoubek Odesláno 8. říjen 2006 Odesláno 8. říjen 2006 Zdarek, schvalne jsem vytahl tuto starsi diskuzi, protoze jsem zase neco malo zainvestoval do udrzby voziku, tak at se da v budoucnu dohledat, jak to vypada se servisem a naklady na jednom miste. Pocitadlo se dostalo na 59 000km, uz delsi dobu mi vadilo, ze je predni naprava hlucnejsi /zvlaste pri jizde po lesnich cestach :-) /. Takze jsem navstivil servis a dotlacil jsem je k tomu, ze vule tam nejake byt musi, kdyz je prece slysim :-) Nasla se mala na spodnim cepu na LS a v silentbloku na PS. Nechtel jsem vymenit pouze cep a silentblok, stejne by za chvilku odesel zbytek, tak jsem nechal vymenit obe spodni ramena a rovnou, kdyz to bylo rozdelano, tak i pouzdra stabilizacni tyce /ta sice pry byla ok, ale bylo jim 5 let a bylo to zvednute, tak jsem to vzal komplet. A Uz zase skacu pres prejezdy :-) bez jakychkoliv zvuku. Problem je holt zrejme v tom, ze jsem auto koupil temer funglovku a vim, ze umi byt naprosto potichu a neklepat, jinak bych to asi neresil a i servisak rikal, ze by to jeste nejspis taky nemenil. Takze letos uz zrejme pouze zimaky /pouze nazout, koupeny jsou/a mozna jeste desticky a melo by to byt OK. Jinak cela sranda cca 6t, ramena Delphi, tak uvidim, zaruka 2 roky, tak to moc neresim. J. Citovat
Marlin Odesláno 8. říjen 2006 Odesláno 8. říjen 2006 kdyz uz jsi to vytahl... Nova 106ka, 44 000 na tachu po nakupu... Nutne opravy, nove brzdy. Desky + kotouce. poloosy, s tim, ze jedna byla ohla.... stara, druha nova, ale bez snimace ABS, takze aby fachalo ABS, takze obe dve nove. Ohla polosa oddelala lozisko, takze vymena loziska (parova soucastka, menit obe dve) Mlhovky, mely byt, ale asi je nekdo lohnul. pak dalsi veci po nakupu, vsechyn provozni kapaliny + filtry. Auto doma mesic, najeto 3000km a zatim spokojenost.jeste se varil vyfuk, co mi upadnul asi paty den, co bylo auti doma.... jeste musim splasit moturek do ostrikovacu a melo by byt vse v cajku. Citovat
Kurt Odesláno 8. říjen 2006 Odesláno 8. říjen 2006 Původně zaslal: Marlin jeste musim splasit moturek do ostrikovacu a melo by byt vse v cajku. Klasika. Ten stojí novej asi 700Kč a splašit ho by neměl být problém. Citovat
Marlin Odesláno 8. říjen 2006 Odesláno 8. říjen 2006 no, do starsiho me stal vic, origo v pezotu..... jsou dve reseni, budto ho do zimy, nekde sezenu, nebo lohnu nejaky v praci Ne, vazne, Kurte nevis, kde ho muzu sehnat? za takhle peknou cenu? a jeste jedna vec, na starym se delala repase zadni napravy... Citovat
Kurt Odesláno 8. říjen 2006 Odesláno 8. říjen 2006 Původně zaslal: Marlin Ne, vazne, Kurte nevis, kde ho muzu sehnat? za takhle peknou cenu? Ty kluku ušatá, si myslíš, že si to po tak dlouhý době budu pamatovat? Našel jsem ho na Benexu - stojí trochu víc. PLU: FE14361 744.00 CZK 885.36 CZK (bez dane a s dani) Citovat
Marlin Odesláno 9. říjen 2006 Odesláno 9. říjen 2006 ty si mas pamatovat vse, kluku usata dik, mas to u me Citovat
Marlin Odesláno 9. říjen 2006 Odesláno 9. říjen 2006 tak uz ten moturek mma, a je asi jasne z ceho.... Citovat
jakoubek Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 zdarek vsem... takze zase jsem vytahl toto tema ... pridam dodatek k servisu ... provedl jsem vymenu volnobezneho ventilu, byl jsem s tim u Peugeotu na diagnoctice, v logu byl zaznam o chybe, vymazali chybu, vycistili ventil, otestovali a pry je Ok, nicmene, stalo se mi, ze po nastartovani byly kolisaly otacky, stacilo tipnout a znovu nastartovat a bylo to OK.To mne moc nenadchlo, takze koupen novy ventil a vymenen.Kdyz jsem to menil, zjistil jsem jak to funguje... pri zapnuti zapalovani a pote uplnem vypnuti cca po 20s se ventil vraci do vychozi polohy - vyjede na doraz, tam chvilku bzika a tak zustane. Pripada mi, z toto vymezovani zpusobi, ze se vytvori casem malicka vule v prevodech, ta cepicka je pak volnejsi a kdyz se za ni rukou trosku zabere, ma vuli cca 0.5mm, novej kousek toto nema, cele je to takove presnejsi.Takze uvidim, jak to vse bude fungovat, zatim se tvari, ze to bude OK. Koupen original od Mag.Mar.montaz cca 15 min, nejdele trvaly testy, jak to vse funguje :-) v rozebranem stavu. Cena ventilu cca 2 000, vymenu zvladne kdokoliv :-) Tot vse k dalsimu servisu :-) pozn. ve dvou servisech mi tvrdili, ze by se na to vykaslali a obcas by to proste znovu nastartovali, to mne fakt moc neuspokojilo :-) J. Citovat
kujon106 Odesláno 20. leden 2007 Odesláno 20. leden 2007 Původně zaslal: Marlin no, do starsiho me stal vic, origo v pezotu..... jsou dve reseni, budto ho do zimy, nekde sezenu, nebo lohnu nejaky v praci Ne, vazne, Kurte nevis, kde ho muzu sehnat? za takhle peknou cenu? a jeste jedna vec, na starym se delala repase zadni napravy... pěkná cena 700kč? Já ho kupoval ze tbořený 206ky, stál mě 200kč a zdálo se mi to drahý Citovat
jakoubek Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 zdarek vsem, zrovna jsem se dival, kdy jsem menil vyfuk, uz menim znovu, zas mam koupen komplet rouru a koncovej tlumic, opet problem v te posledni objimce, holt je znat, ze auti jezdi i v zime v soli /snih si celkem uziva, jezdi v zime pomalu kazdy vikend do kopcu :-) / - to jen pro stouraly, ze snih letos zadnej nebyl :-) . Vyfuk koupen bosal, uz jej delaji, uvidim, myslim, ze zivotnost nebude take zadna uzasna, ten vyfuk je vlastne skoro porad plnej vody :-( jinak cena cca 3 300,- Asi uz rovnou prezuju na letni, uz jsou objednany nove, tak to vezmu najednou. J. Citovat
jakoubek Odesláno 18. březen 2007 Odesláno 18. březen 2007 asi mam rychlejsi cas, puvodni cca 2.5r, minule byl kupovan original peugeot a 3r fakt take nevydrzel /asi by se to dalo prodlouzit nejakym bastlenim pomoci svareni apod, ale to fakt nemusim/. Beru to jako spotrebak, jak zacne nekde bublat, vymenit, neminim nikde resit, ze odpadne :-) J. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.