Lubos77 Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Ahojte, niekedy mi nejde zadny stierač, niekedy ide... mi to pripada ako na heslo v čom byva najcastejsie chyba ? Citovat
volvik Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 podle me by to mohlo byt v motorku zkus vymenit mam jeden doma a nebo ho nejak promazat a vystrikat WD-ckem Citovat
marko306 Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 ja som mal odpálené relátko čo je na motorčeku a potom sa mi zlomil aj kábel v prechodke piatych dverý. Pozry najskôr tieto dve veci. Citovat
tiburtius Odesláno 13. srpen 2009 Odesláno 13. srpen 2009 Ja som cez výkend rozoberal svoj zadný stierač, z dôvodu nefunkčnosti . Rozobral som ho vyčistil, namazal a teraz ide ako nový . Ak niekto by mal záujem mám aj fotky ako to rozobrať . môj mail je t.sz@centrum.sk stačí napísať Citovat
Cortino Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 Mám taky podobný problém - ve fakt hustém dešti mi stěrač odmítl fungovat, jak to trochu ustalo, tak jel jak nový. A dále mi sám začal pracovat při 35 stupních venku a nešel zastavit. Asi má vlastní rozum....Relátko??? Citovat
marko306 Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 dobre ti tesní tá guma v skle cez ktorú ti vychádza oska stierača z motorčeka? Či ti cez ňu náhodou nezatiekla voda a dočasne ti to neskratlo. Črevá relátka sú z kovové a medenné, tak či sa ti to teplom neporozťahovalo a zoplo ti to. Teplomer ti ukazuje 35stupňov, ale v útrobách auta môže byť od slnka aj 50stupňov. Asi by som skúsil vymeniť relátko alebo zväčšiť medzeru kontaktu v relátku Citovat
Qcko Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 Je to motorcekom, robil mi to iste, zohnal som druhy za 30 eur z vrakaca, frci ako novy ... (to ze to robi motorcek mi povedali v Peu servise;) )...inak povodny mam stale doma:cool: Citovat
cingov Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 nenechal si nahodou spínač v prvej polohe?Lebo vtedy máš zapnutý dažďový senzor a ten niekedy funguje ako si chce:myslim Citovat
marko306 Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 cingov, tu hovoríme o zadnom stierači. A ak by aj bol zapnutý senzor tak po vypnutí kľúčika sa automaticky senzor vypne. Citovat
306xn Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: Lubos77 Ahojte, niekedy mi nejde zadny stierač, niekedy ide... mi to pripada ako na heslo v čom byva najcastejsie chyba ? Nazdar Tak ja so mmal tiez problem v zadnom stieraci (break) a problem bol v prechodke mezdi kasnou a dverami. Podobny problem bol aj v centrali. Vymenil som kable a frci to. Citovat
Kop Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Ahoj U mého auta přirezla hřídelka stěrače. Stačilo to rozebrat, očistit a promazat. Od té doby funguje , jak má (asi rok). Citovat
306xn Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: Kop Ahoj U mého auta přirezla hřídelka stěrače. Stačilo to rozebrat, očistit a promazat. Od té doby funguje , jak má (asi rok). ...no ale vravel ze to nerobi furt:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.