Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Som dnes v Polsku pozeral u jednoho predajcu kobercekov (aj velurovych aj gumovych) na koberce do 407. Celkom pekne som nasiel. Cela sada 4 kobercov. Chcel za nich 70PLN (cca €17). Sice nie su z origo predajne Peugeotu ale cena je OK.

post-21542-14109623487826_thumb.jpg

Odesláno

Ten nápis \"Peugeot 407\" je aj na zadných kobercoch alebo len na predných?

Vlado nechystáš sa nás navštíviť na zraz v Kováčovej a ukázať cupe-čko?

[upravil dne 15/4/12 23:18 od Judes]

Odesláno

Judes, to som si nevsimol ci je aj na ostatnych, lebo to bolo originalne na vesiaciku ako komplet a neprehraboval som sa. Len som si vsimol ze to je podelene podla rokov vyroby (vidno aj na foto) a jeden komplet je s dierami na uchytenie, druhy je bez. Ale rozmyslam ze za tu cenu si ich kludne mozem kupovat aj jednu sadu na rok ci pol roka :D

:xvul apropo zrazu, pozeral som vlakno. ak by som isiel vtedy na SK tak by som mozno dosiel. Problem je akurat ten ze rozumiem ze je to jeden den (nedela) od 13.00 - dokedy? Musel by som dorazit do Kovacovej (cca 230km-co je OK) ale po zraze vyrazit do PL (435km). Takze dost teror den by bol :myslim

Odesláno

Zo zrazu každý odchádza podľa potreby, každý zostane dovtedy dokedy sa dobre cíti a čas mu to dovolí :papa.

Poslal som ti SZ.

Odesláno

Som popozeral dalsie moznosti v polsku na koberceky, kedze ste ma zabili tou cenou ze e90.

Nasiel som original predajnu Peugeota kde maju pravdepodobne vo vypredaji (prilis nizka cena) posledne 2 komplety origo kobercov do 407. (take som mal vo svojej a prezili 7rokov a 240 tis km :D )

Cena po prepocte je cca €19! :o

tu je link:

http://moto.allegro.pl/dywaniki-welurowe-peugeot-407-czarne-i2268351004.html

post-21542-14109623499391_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Premyslel jsem, ze bych si koberecky nechal udelat, ale dnes jsem koupil v Peu original koberecky. Dostal jsem na ne slevu dle stari auta, takze 30% dolu. Za cca 600 uz je to pekny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...