Kloub Odesláno 13. srpen 2009 Autor Odesláno 13. srpen 2009 tak už to mám venku ale vytahl sem to i s tím hranolem a byl svařovaný ze železa, teď nemohu lanko vytáhnout s toho hranolu:myslim Citovat
Kloub Odesláno 16. srpen 2009 Autor Odesláno 16. srpen 2009 jak je ten hranol uchycený na pedálu??? Citovat
pastorek Odesláno 16. srpen 2009 Odesláno 16. srpen 2009 Na páke pedála je háčik na ktorom je ten hranol zavesený. Citovat
Kloub Odesláno 18. srpen 2009 Autor Odesláno 18. srpen 2009 prosím hoďte někdo odkaz na ten plastový bazmek, potřebuju ho koupit........ te ze železa je na prd:roll nebo nemáte ho někde doma??? Citovat
pastorek Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Jedine v Peugeote. 2128 17 - cca 200 CZK Citovat
Kloub Odesláno 19. srpen 2009 Autor Odesláno 19. srpen 2009 a jak se to dá objednat v peugeotu??? to stačí zajít do peugeot obchodu co máme tady s tím číslem??? a majou to skladem??? Citovat
ozzy56 Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Původně zaslal: Kloub a jak se to dá objednat v peugeotu??? to stačí zajít do peugeot obchodu co máme tady s tím číslem??? a majou to skladem??? :Dpán je jedináček?? s tebou bych chtěl mít dvojdomek... Citovat
Kloub Odesláno 19. srpen 2009 Autor Odesláno 19. srpen 2009 tak auto už je funkční, plastoví bazmek se dával uplně v pohodě a lanko taky ale už mám v Pi.... spojku, musel sem to lanko vypodložit aby fungoval tak jak má(tak to měl i předešlí majtel) ale zabírá i vypíná krásně, ještě líp než předtím:D a začalo mě hučet ložisko spojky, je to moc zlé?? jak dlouho to vydrží??? Citovat
Dundee Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Záleží, jak se k němu budeš chovat. Já jezdil skoro 4 roky (cca 100 tis. km) se spojkou, který hučelo ložisko, měla připálenou lamelu a křivej přítlačák (moje práce) A nechal jsem ji vyměnit jenom proto, že mě čekal půlrok ježdění na služebku a při rychlym přidání plynu občas lehce proklouzla;) Citovat
Kloub Odesláno 19. srpen 2009 Autor Odesláno 19. srpen 2009 Takže vydrží to hučet 2 roky bez problémů??? nemůže se třeba uplně přidřít??? s mojím moc neřádím tzn. žádné prudké rozjezdy, pálení gum atd. jen tomu občas dupnu ať protáhnu komín:D Citovat
Dundee Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 S jistotou se to říct nedá, moje spojka byla původní a najela přes 347 tisíc (viz. ZDE). Jde i o matroš apod. Citovat
pastorek Odesláno 19. srpen 2009 Odesláno 19. srpen 2009 Je to lotéria. Môže vydržať i päť rokov ale aj iba mesiac. Záleží na tom ako je poškodené ale to bez demontáže nezistíš. Citovat
Kloub Odesláno 19. srpen 2009 Autor Odesláno 19. srpen 2009 No možná i v mojem je ještě původní, na tachu mám 194tisíc a můj odhad je tak 300, nějaké velké opotřebení dílů jsem nespozoroval takže moc nebude mět nahrkané a když říkáte že původní vydrží hoooooodně kilometrů tak nejspíš i já ju tam budu mět;) Citovat
Kloub Odesláno 19. srpen 2009 Autor Odesláno 19. srpen 2009 ať nezakládám nové téma někde jsem tu viděl topic jak namontovat budík tlaku turba, projel jsem všechny stránky a nenašel jsem to, jen někde u konce tu je něco o tomto ale to je jinší vlákno, to které hledám byl i obrázek toho budíku. Nevíte kde je??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.