Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak už to mám venku ale vytahl sem to i s tím hranolem a byl svařovaný ze železa, teď nemohu lanko vytáhnout s toho hranolu:myslim

Odesláno

prosím hoďte někdo odkaz na ten plastový bazmek, potřebuju ho koupit........ te ze železa je na prd:roll

nebo nemáte ho někde doma???

Odesláno

a jak se to dá objednat v peugeotu??? to stačí zajít do peugeot obchodu co máme tady s tím číslem??? a majou to skladem???

Odesláno
Původně zaslal: Kloub

a jak se to dá objednat v peugeotu??? to stačí zajít do peugeot obchodu co máme tady s tím číslem??? a majou to skladem???

:Dpán je jedináček?? s tebou bych chtěl mít dvojdomek...:myslim:D

Odesláno

tak auto už je funkční, plastoví bazmek se dával uplně v pohodě a lanko taky ale už mám v Pi.... spojku, musel sem to lanko vypodložit aby fungoval tak jak má(tak to měl i předešlí majtel) ale zabírá i vypíná krásně, ještě líp než předtím:D

a začalo mě hučet ložisko spojky, je to moc zlé?? jak dlouho to vydrží???:myslim

Odesláno

Záleží, jak se k němu budeš chovat. Já jezdil skoro 4 roky (cca 100 tis. km) se spojkou, který hučelo ložisko, měla připálenou lamelu a křivej přítlačák (moje práce):D A nechal jsem ji vyměnit jenom proto, že mě čekal půlrok ježdění na služebku a při rychlym přidání plynu občas lehce proklouzla;)

Odesláno

Takže vydrží to hučet 2 roky bez problémů??? nemůže se třeba uplně přidřít??? s mojím moc neřádím tzn. žádné prudké rozjezdy, pálení gum atd. jen tomu občas dupnu ať protáhnu komín:D

Odesláno

No možná i v mojem je ještě původní, na tachu mám 194tisíc a můj odhad je tak 300, nějaké velké opotřebení dílů jsem nespozoroval takže moc nebude mět nahrkané a když říkáte že původní vydrží hoooooodně kilometrů tak nejspíš i já ju tam budu mět;)

Odesláno

ať nezakládám nové téma

někde jsem tu viděl topic jak namontovat budík tlaku turba, projel jsem všechny stránky a nenašel jsem to, jen někde u konce tu je něco o tomto ale to je jinší vlákno, to které hledám byl i obrázek toho budíku.

Nevíte kde je???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...