Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no hovoril som ti :) na palubovke mám len primer znčku už nevim jaku, normálne fatby laky som si bol neky vypytať a dačo mi dali a držy to jak sviňa :) a potom ten isty PRIMA sprej ako je hore uvedne čo som striekal na bubny :) jak na brzdach tak na palubovke na plastoch to drži krasne a nelupe sa to :) jedine to možeš oškret klučom alebo tak ale inak sa ti to neolupe ked to dobre odmastiš a daš tam aspoň jednu vrstvu toho primer alebo zaklad na plasty

a inak navod na lakovanie interieru som už aspoň do troch alebo 4 vlakien písal :)

edit: tu pozri navod taky som ho písal ja, pripadne prejdi cele vlakno alebo najdi dačo podobne som písal aj na toto forum :) ale značku nikde nemám napísanu čo za primer som použil

[upravil dne 4/2/11 22:37 winco]

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže novy filter kery bude na saciaom potruby :) porvnanie stary a novy :D

snc00415g.jpg

Uploaded with ImageShack.us

snc00414y.jpg

Uploaded with ImageShack.us

filtzer mám už doma dlhšiu dobu od toma406 za čo mu dakujem :) no do auta som ho dal ešte len dneska :) ale čakam na nerez trubku ešte a pak objednam neake ko lena a spoljy ešte spravi sa sanie cele z nerezu tak pak budu fotky komplet aj s novim filtrom :)

Odesláno

no ja mám už objednanu nerez tubku s rozmerom 76,1 piemre vonkajši a hrubka steny 1,5mm takže myslim že to nebude nič hrozne no a mám tam aj konzolu ktora by to držala takže len na klapke to nebude....no ale mám problem zase ten, že tam budu vybracie no chcel som antivybračnu spojku no len čul nevim kam u mám dať lebo priamo na klapku to asi nebude môcč byť pretože klapka ma primer 65mm a trubka bude mať 76mm tak tam bude redukcia.....myslite, že ta redukcia a 2 silikonve kolena od simota racing budu dostatočne tlmiť vybracie aby som to niekde neurval alebo mám tam ešte niekde narvať tu antivybračnu spojku?? :)

na fotke ta konzola kera to drží

post-23483-14109615664441_thumb.jpg

Odesláno

No ja mám od KaN Typhoon-a ;) komplet hliníkové potrubie :D hmotnosť skoro žiadna :D je to uchytené samozrejme na klapke + 2 konzoly a 2 pružné spojky ktorá jedna je na klapke a druhá v polovici sania a dve konzoly ktorá jedna je na jednej polovici potrubia pri motore a druhá je pri nosníku ;) je to všetko úplne pružné a ľahké a má priemer asi 60 až 65mm na konci v blatníku za nárazníkom stredne veľký filter KaN a na nom origo polyesterová sieťka ktorá je vodeodolná :) Toto je moje sanie ktoré bolo dosť ale dosť drahé :o ale funguje...:P

Odesláno

no ja som chcel tiež niečo take :) akurat že cele origo sanie až po spodok airboxu je dosť široke a vystup z airoboxu je o širke cca 75mm takže som objednal taku trbuku takže cele sanie bude širšie jak klapka a dlhe tak cca 1 meter...a myslim, že by to mohlo byť dosť žive v strecných až vyžšich otačkach kedže je dlhe a celkom široke sanie :) no sa po zisteni aka je klapka mala bojim aby to nebolo mrtve v nizkych otačkach :) tak uvidim ake to bude ale dufam, že dostačujuce a budem s tým spokojny :) a chcel bych ešte neako rozširiť alebo upraviť klapku ale to asi až neskôr v lete ked bude viac času na to :)

v skratke:

je to identicke ako máš až na to, že širšie a miesto naohybaných trubiek budu silikonove kolena.....len sa furt bojím tých vabracii ale tak bude tam 1 silikonova redukcia na klapke 1 koleno skoro hned za redukciou a pak dalšie koleno a až pak konzola kera ma pogumovanu obymku na trubky tak by to mohlo stačiť :) pripadne pak doobjednam ešte tu spojku a narvem ju tam niekde

[upravil dne 19/2/11 21:52 winco]

Odesláno

jj presne tak to ma dosť sere aka tam je klapka a neako vyfrezovať alebo neako rozširiť alebo niečo by sa to dalo ale je tam ešte krokač a ten tam furt zavadzia

Odesláno

Krokovej motorek se dá přendat na jiné místo v sání ale musíš vyřešit to sedlo v kterém se krokáč pohybuje,ideální by bylo sehnat sání s klapkou z 1.6 8v a měl bys po starostech tam je krokáč na opačné straně než klapka:mrk

Odesláno

jj ale ten motor sám o sebe sa ťažko zháňa a nie to ešte cele sacie potrubie aj s klapkou extra :) no aj keby dam krokač niekam inkma z tej mojej klapky tak mi to moc nepomože lebo samotna klapka je o dosť menšia ako cele teleso klapky, a po kokači tam pak sotane dira :)

[upravil dne 20/2/11 09:50 winco]

Odesláno

takže filter nahodeny na pôvodnu trubku, sivečky KONEČNE vymene taky...ale povim vam, že je tam zima na to aby sa menili svičky :D :D

no a pak tu je fotka s vysvetlenim, proč mi to vobec nejelo :D tedkom to jede jak nove :) ked sa to ohreje na provozni teplotu tak s autom je radosť jazdiť :)

p1270007u.jpg

Odesláno

Chlapy jen dotaz, nevím jestli to tady už nebylo zmiňovano ale nechce se mi to pročítat tak se ptám není to potrubí od toho filtri nějak moc dlouhý ? Vždyť čím kratší tím lepší ne ?:myslim

Odesláno

takže zakladna všeobecna pravda je, čim kradšia a širšia trubka tým je cely kruťak posunuty do vysokých otačok a v nizkych to je mrtve......a pak uzka a dlha zase opačne kruťak a vykon v nizkych a vo vysokých sa to trochu dusi :)

takže ja mám sanie malinko cez meter dlhe a širšie jak cela klapka takže pekne krasne mi to funguje tak ako ma :) keby je uzke jak cele teleso klapky tak by bolo mylsi m si lepšie na bežny provoz a sem tam na zavody ale takto to taky neni špatny.....lebo ked daš kratku trubku s priemerom väčši ako je klapka samotna tak sanie bude mať najlepšiu učinnocsť v otačkach niekde kolo 9 000 a to je pre tento motor neralne preto radšej dlhe :)

Odesláno

Tak, tak ;) dlhé sanie ktoré má zochovaní pôvodní priemer potrubia je vhodné pri nízkých a stredných otáčkách motora :D a zase krátke potrubie sania so zväčšením priemerom je skôr vhodné vo vysokých otáčkách :D ale musí byť priemer o dosť vačší ako séria a dosť krátky :) Ale ja si myslím že motory PSA nie sú až tak vysokootáčkové aby potrebovali skrátené sanie :bojim na tieto motory viac vyhovujú dlhé sacie systémy...si myslím :myslim

Odesláno

Luxusní jak tak koukám.

Ale mám jeden dotaz. Chtěl bych se zeptat, jak si vytáhl ty plasty okolo rádia, topení a takové....

Chtěl bych si je totiž přestříkat na stříbrno....

Tak jestli by jsi mi hodil pár rad. Díky moc :)

Odesláno

lacek206 - Jak může být trubka o dost větší než sériová když sériová je průměrem úměená škrtící klapce a větší průměr než má klapka je k ničemu,když už to posunout do vzsokých tak nasadit filtr rovnou na klapku ale je to prasečina měl jsem to na zkoušku a kromě bordelu to nedělá nic moc ale není pravda že v nizkejch otáčkách to umře jak psal kolega winco když jsem měl (nebo vlastně teď zase mám protože stavím komplet nové sání) filtr jen na klapce tak i takle to má zátah od spodku jako hrom (kdo nevěří rád ho povozím když přijede:D) a z toho se dá usoudit že to není tak jednoduchý tam něco prostě dát ale to je na dlouho......:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...