Frozz Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Líbí se mi, jak si natřel tu hranu předního znaku na černo, je to daleko lepší. Jestli mi to dovolíš, tak se budu inspirovat, a taky bych to tak udělal . Jaký si použil sprej? ůůů.dalsi pezotak kousek ode mne:))) já bydlim v Povrlech,tak kdyybys nekdy chtel,mužeme dát pokec...sem celkem zvedavy na plusku,jak moc je to jine nez moje 206:) yehee, první člověk co se zajímá o plusko, máš u mě + . To je hrozný, já jsem tu fakt s pluskem jedinej? Ani ve městě jsem žádný nepotkal, ani sekce není, no alespoň jsem originál . Povrly, to mám 15min cesty ani ne :-). No, změna je hlavně v designu, víc posoudit nemůžu, protože jsem ve 206 neseděl. Koukám máš GTičko, tak to musí jet parádně [upravil dne 1/1/11 20:56 Frozz] Citovat
winco Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 moje vlakno ako zoznamka no to su mi veci inak kludne sa možeš inšporovať a použil som obyč metalizu v spreji, čo sa bežne kupuje vo farby laky ono je totiž ten znaky kovovy takže v tom nebol prblem len odmastiť a nastriekať inak promiň ale 206+ je podla mňa uplny prepadak...jedine čo sa mi na tom aute lubi su sedačky, volant, a trochu zadne svetla inak info pre rejtyho že sa zmenil ten dizaj dosť interier je skro rovnaky ako v 207 a predna maska aj s naraznikom je tiež ten sami ako v 207 [upravil dne 1/1/11 20:12 winco] Citovat
ygnor206 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Winco není to špatný ale opatřil bych to bezbarvým lakem jinak to zhrdzaví Citovat
winco Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 bezbarvy lak od tal zleze ne??? som to tam dneska namontoval a čul abych to strekol bezbarvim lakom no tak to teda v buducne čo najbližie behnem streknuť ale par dni to musi vydržať jak to je [upravil dne 1/1/11 20:10 winco] Citovat
winco Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 no pekne tak to nechcem vobec ale bezbarvy lak nevydrži 90°C čo ma ten dekel ma napadlo že takou neakou WD 40 alebo neakym takym silikonovim olejom to z času na čas streknuť a bude to krasne leskle a nezhrdzavi inak za aku dobu ti to chitilo rez Citovat
ygnor206 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 To už si nepamatuju za jak dlouho ale bylo to hnusný no a tak jsem to řešil tahle:) Citovat
winco Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 no jo.....to ma tiež napadlo ked sa mi to už enchcelo brusiť že to streknem farbou ale tak uvidim ako dolho to takto vydrží a v lete sa stejne pustim do lepšej rekonštrukcii a uprav motora ako som sa pušťal čul tak to asi streknem do neakej farby, možna tam bude šachovnica..........ma inšpiroval s tou šachovnicou jeden typek so xsarou vo vlakne \"lidskej vkus\" Citovat
ygnor206 Odesláno 1. leden 2011 Odesláno 1. leden 2011 Jo viděl jsem tu xaru,sice se mi vzhledově nelíbí ale jeho práci uznávám Citovat
winco Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 mne se taky dosť lubila sice to ementalovanie (jak všetko rozvrtaval) bolo niekedy dosť brutal že si to mohol odpustiť a niekedy som zas myslel že to rozvrtal malo ale tak ja vrtať do ničoho nebudem lebo neni do čoho tak by to celkom slušne vyzeralo ale ta šachovnica sa mi lubila a možna spravim taky neaku taku v motorovm priestore:) ale to chce čas do leta alebo ked bude ve škole zase volno Citovat
Thaosk Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 zdarec pocuj chcem sa ta opytat odkial si zohnal tu cervenu kozenku ci co to je na tu rychlostnu paku Citovat
winco Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 kus červenej koženky som našiel dakde doma z maminých zasob a ten navklek som si z nej ušil inak koženku aku kulkvek dosteneš budeť na nete alebo v neakom metrovom textili alebo tak neako Citovat
Thaosk Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 A neves neaku stranku kde to kupim?? taku kozenku? Citovat
Thaosk Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 A neves neaku stranku kde to kupim?? taku kozenku? Citovat
winco Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 absolutne nie skus google, alebo napíš rejtymu on kupoval sice je z ČR ale tak pošta by nemusela byť taka draha Citovat
Frozz Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Jak vypadají červeně nastříkané bubny po 6 měsících používaní winco? Docela by mě to zajímá, protože to vypadá pod koly daleko lépe jak stříbrné.. Citovat
winco Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 no tak teraz v zime absolutne nevim jak to vyzera lebo su plechače ale od kedy si ich pamätamnaposledy ta vyzerali stale rovnako ako čerstvo nastriekane a duplom ked sa to umyje Citovat
Frozz Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 no tak teraz v zime absolutne nevim jak to vyzera lebo su plechače ale od kedy si ich pamätamnaposledy ta vyzerali stale rovnako ako čerstvo nastriekane a duplom ked sa to umyje Zeptám se - co to bylo za barvu? Přemýšlím, že bych v létě, až budou kola, také nastříkal (jestli to teda nebude něčemu vadit, ale nemělo by) na bílo/černo Citovat
winco Odesláno 3. únor 2011 Autor Odesláno 3. únor 2011 tak ja som mal normálny červeny sprej....neaky PRIMA.......a predne čeluste mám zas natrete neaku červeným lakom na kovy na ploty a tak edit: konkretne ral 3000 leskly.....ten mám aj v interieri a všetko čo je a bude ešte červene tak bude týmto sprejom mám možnosť sa nemu dosť za dosť lacno, skoro zadarmo [upravil dne 3/2/11 22:21 winco] Citovat
Thaosk Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 pocuj a na palubovku nastrek co pouzit myslim plast... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.