Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Líbí se mi, jak si natřel tu hranu předního znaku na černo, je to daleko lepší. Jestli mi to dovolíš, tak se budu inspirovat, a taky bych to tak udělal :roll. Jaký si použil sprej?

ůůů.dalsi pezotak kousek ode mne:))) já bydlim v Povrlech,tak kdyybys nekdy chtel,mužeme dát pokec...sem celkem zvedavy na plusku,jak moc je to jine nez moje 206:)

yehee, první člověk co se zajímá o plusko, máš u mě + :D. To je hrozný, já jsem tu fakt s pluskem jedinej? Ani ve městě jsem žádný nepotkal, ani sekce není, no alespoň jsem originál :aut.

Povrly, to mám 15min cesty ani ne :-). No, změna je hlavně v designu, víc posoudit nemůžu, protože jsem ve 206 neseděl. Koukám máš GTičko, tak to musí jet parádně :o

[upravil dne 1/1/11 20:56 Frozz]

Odesláno

moje vlakno ako zoznamka :D no to su mi veci :)

inak kludne sa možeš inšporovať a použil som obyč metalizu v spreji, čo sa bežne kupuje vo farby laky :) ono je totiž ten znaky kovovy takže v tom nebol prblem len odmastiť a nastriekať :)

inak promiň ale 206+ je podla mňa uplny prepadak...jedine čo sa mi na tom aute lubi su sedačky, volant, a trochu zadne svetla inak info pre rejtyho že sa zmenil ten dizaj dosť :) interier je skro rovnaky ako v 207 a predna maska aj s naraznikom je tiež ten sami ako v 207

[upravil dne 1/1/11 20:12 winco]

Odesláno

bezbarvy lak od tal zleze ne???

som to tam dneska namontoval a čul abych to strekol bezbarvim lakom :) no tak to teda v buducne čo najbližie behnem streknuť :) ale par dni to musi vydržať jak to je

[upravil dne 1/1/11 20:10 winco]

Odesláno

no pekne tak to nechcem vobec :) ale bezbarvy lak nevydrži 90°C čo ma ten dekel :) ma napadlo že takou neakou WD 40 alebo neakym takym silikonovim olejom to z času na čas streknuť a bude to krasne leskle a nezhrdzavi :)

inak za aku dobu ti to chitilo rez

Odesláno

no jo.....to ma tiež napadlo ked sa mi to už enchcelo brusiť že to streknem farbou :) ale tak uvidim ako dolho to takto vydrží a v lete sa stejne pustim do lepšej rekonštrukcii a uprav motora ako som sa pušťal čul tak to asi streknem do neakej farby, možna tam bude šachovnica..........ma inšpiroval s tou šachovnicou jeden typek so xsarou vo vlakne \"lidskej vkus\"

Odesláno

mne se taky dosť lubila :) sice to ementalovanie (jak všetko rozvrtaval) bolo niekedy dosť brutal že si to mohol odpustiť :) a niekedy som zas myslel že to rozvrtal malo :) ale tak ja vrtať do ničoho nebudem lebo neni do čoho tak by to celkom slušne vyzeralo :) ale ta šachovnica sa mi lubila a možna spravim taky neaku taku v motorovm priestore:) ale to chce čas do leta alebo ked bude ve škole zase volno :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

kus červenej koženky som našiel dakde doma z maminých zasob a ten navklek som si z nej ušil :)

inak koženku aku kulkvek dosteneš budeť na nete alebo v neakom metrovom textili alebo tak neako :)

Odesláno

Jak vypadají červeně nastříkané bubny po 6 měsících používaní winco? Docela by mě to zajímá, protože to vypadá pod koly daleko lépe jak stříbrné..:cool:

Odesláno

no tak teraz v zime absolutne nevim jak to vyzera lebo su plechače ale od kedy si ich pamätamnaposledy ta vyzerali stale rovnako ako čerstvo nastriekane :) a duplom ked sa to umyje :)

Odesláno
no tak teraz v zime absolutne nevim jak to vyzera lebo su plechače ale od kedy si ich pamätamnaposledy ta vyzerali stale rovnako ako čerstvo nastriekane :) a duplom ked sa to umyje :)

Zeptám se - co to bylo za barvu? Přemýšlím, že bych v létě, až budou kola, také nastříkal (jestli to teda nebude něčemu vadit, ale nemělo by) na bílo/černo :super

Odesláno

tak ja som mal normálny červeny sprej....neaky PRIMA.......a predne čeluste mám zas natrete neaku červeným lakom na kovy na ploty a tak :D

edit: konkretne ral 3000 leskly.....ten mám aj v interieri a všetko čo je a bude ešte červene tak bude týmto sprejom :) mám možnosť sa nemu dosť za dosť lacno, skoro zadarmo :)

[upravil dne 3/2/11 22:21 winco]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...